Het verhaal van À la Carte

Meer dan zestig woningtextielondernemers maken gebruik van het modulaire marketingsysteem à la Carte.

U heeft de keuze uit verschillende modules die variëren van folders (met veel traffic/acties naar de winkel als doel) tot uitingen over vakmanschap, inspiratie en sfeer. Dit gebeurt op basis van de private-labelcollectie, aangevuld met kernleveranciers, zoals Desso, Parade, Bonaparte en Luxaflex.

Tijdens speciale à la Carte-bijeenkomsten staan de ontwikkelingen in de winkel, assortiment en marketing centraal. Aan het eind van een bijeenkomst maakt u uw keuze, zodat u elk jaar opnieuw bepaalt hoe uw individuele promotieplan eruit zal zien. Iedere module heeft zijn eigen prijs zodat u zelf de hoogte van uw maandelijkse contributie bepaalt.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Theo Daris en zoon Niels eigenaar van Daris Wonen & Slapen vertellen met veel enthousiasme over hun woonwinkel en de samenwerking met Euretco Wonen.

Nieuws Wonen
Wonen

Wallmore is de marketing- en verkooporganisatie op het gebied van fraaie fotokunst. Samen met Euretco Wonen brengt zij vanaf 1 november onder de collectienaam ‘Limited Editions’ via onze woonwinkels mooie fotokunst naar de consument.

Zo sluit ik me aan bij Á la Carte
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.