Woningtextiel

Onze private label-collecties vormen de basis van onze samenwerking en betreft een huismerken van hoge kwaliteit met een uitstekende marge en sterk onderscheidend vermogen.

U voert deze commercieel krachtige collecties exclusief binnen uw eigen verzorgingsgebied. Daarbij bepaalt u zelf welke samenwerkingsvorm het beste bij u en uw winkel past, want samenwerken binnen Euretco Woningtextiel kan op verschillende niveaus. Voorop staat dat wij u zoveel mogelijk werk en zorg uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw klanten.

Wilt u dat we de marketingactiviteiten voor u regelen? Dat kan met onze à la Carte-optie waarin uw winkel en private label-collecties centraal staan in een aantrekkelijke folder die in uw verzorgingsgebied wordt verspreid. Samenwerking met een van onze formules betekent voor u als ondernemer het summum van ontzorging. Voor de formules BINNEN en Vivante zijn we partnerships aangegaan met de beste leveranciers op hun gebied.

Kiest u voor een van onze formules, dan kiest u voor een totaaloplossing, inclusief winkeluitstraling, inspiratie en vanzelfsprekend exclusiviteit. Alle communicatie-uitingen worden centraal voor u geregeld, zowel via folders en andere gedrukte media als online.

Vivante

Het Vivante-concept wordt gedragen door binnenhuisadviseurs. Ze combineren gemak en een eigen stijl en richten zich op consumenten die hoge eisen stellen aan woninginrichting. Lees meer

BINNEN

Dé winkelformule voor de moderne vloeren- en raamdecoratiespecialist is BINNEN. Kiest u voor deze formule dan is de woonactieve consument uw doelgroep en staan advies, inspiratie, kwaliteit en... Lees meer

À la Carte

Meer dan zestig woningtextielondernemers maken gebruik van het modulaire marketingsysteem à la Carte. U heeft de keuze uit verschillende modules die variëren van... Lees meer

CC by JAB

Deze hoogwaardige collectie in-betweens en vitrages wordt gevoerd door tweehonderd Euretco-ondernemers.
Lees meer

Basis private label

Binnen de basis private label heeft u de keuze uit drie verschillende collecties met hun eigen specifieke uitstraling: Impressions, Living’s Tone en Kijken Kiezen & Kleuren.

Lees meer

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Vanaf 1 juli 2019 ontstaat met de oprichting van de Woon Retail Groep de grootste en krachtigste Nederlandse retail service organisatie (RSO) voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Twee toonaangevende Nederlandse RSO’s, Euretco Wonen en VME Nederland, bundelen hierin hun krachten.