Het verhaal van Vivante

Het Vivante-concept wordt gedragen door binnenhuisadviseurs die gemak en een eigen stijl combineren en zich richten op consumenten met hogere eisen op het gebied van woninginrichting. Het concept geeft ondernemers de tijd om maximale aandacht te geven aan de klant en het marktgebied. Mede hierdoor presteert Vivante beter dan het branchegemiddelde.

De nieuwe Vivante-campagne is gebaseerd op de klantreis die de consument maakt, van prospect via klant naar ‘fan’. Voor elke fase zijn specifieke marketinginstrumenten ontwikkeld, met inzet van onder meer folders, flyers, persberichten, nieuwsbrieven, stoepbordposters, banners, Google AdWords en sociale media zoals Pinterest en Facebook. Alle communicatiemiddelen worden gebruikt om de consument op de juiste plaats en het juiste moment te bereiken.

Vivante zet sterk in op de online customer journey – met elementen als een lookbook, afspraken- en reviewmodule - en kent een onderscheidende microsite voor aangesloten ondernemers. Deze microsite maakt hen goed zicht- en vindbaar en wordt in samenwerking met de kernleveranciers van content voorzien. De fysieke winkel moet een afspiegeling zijn van de online beleving van de consument die in alle Vivante-uitingen centraal staat.

 

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Vanaf 1 juli 2019 ontstaat met de oprichting van de Woon Retail Groep de grootste en krachtigste Nederlandse retail service organisatie (RSO) voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Twee toonaangevende Nederlandse RSO’s, Euretco Wonen en VME Nederland, bundelen hierin hun krachten.

Zo sluit ik me aan bij Vivante
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.