Het verhaal van Topform

Al sinds 1960 is Topform een toonaangevend meubelmerk, dat zich kenmerkt door vakmanschap, lokale productie en geraffineerde details.

In uw winkel is Topform een mooie aanvulling op het midden- tot hogere segment en daarmee een goede opstap naar de Nederlandse en internationale designmerken. Als u zich aansluit bij Topform ontvangt u bovendien een volledig omnichannel marketingpakket voor een optimale vindbaarheid op internet. Een lookbook inspireert consumenten die online een afspraak kunnen maken.

Uw contactpersoon
Dick Noltee

Dick Noltee is binnen RSO Wonen verantwoordelijk voor Topform

Functie Managing director Topform
Telefoon +31 (0)33 253 2630
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij Topform
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.