Slaapkenner

De collectie van Slaapkenner bestaat uit een mix van unieke merken: OptiSleep, A-Sleep en Nox. Deze merken zijn een aanvulling op uw huidige collectie en richten zich op het middensegment en het hogere middensegment. Als Slaapkenner bent u trouwens ook direct aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Erkende Slaapadviseurs en Adviseurs van Beter Slapen, een selecte groep slaapspecialisten die alles weten van gezond en comfortabel slapen. Maakt u onderdeel uit van deze vereniging, dan profiteert u van een compleet omnichannel marketingpakket. Met dit pakket communiceert u optimaal met uw klant, zowel offline als online. Zo bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid van een ondernemerssite die voorzien is van de juiste productdata zodat u automatisch de gehele Slaapkenner collectie met actuele prijzen aan uw doelgroep presenteert. Op deze manier word je online nóg beter gevonden en stimuleert u consumenten om uw winkel te bezoeken. Verder kunt u ook kiezen voor een omnichannel aanpak door gebruik te maken van een mix van off- en online campagnes.

 

Uw voordeel

  • Aantrekkelijk rendement
  • Exclusieve merken waarmee u wegblijft uit de concurrentiestrijd
  • Omnichannel marketingpakket
  • Betrouwbare partners als AVEK en LS bedding

 Online Platform

Wij zorgen ervoor dat u online zichtbaar bent. U bent de local hero. Ook voor de merken van Slaapkenner komen potentiële klanten bij u uit. Bijvoorbeeld omdat wij u voorzien van relevante en goed vindbare content voor uw website. Daarnaast ondersteunen wij u ook met online marketing campagnes.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Theo Daris en zoon Niels eigenaar van Daris Wonen & Slapen vertellen met veel enthousiasme over hun woonwinkel en de samenwerking met Euretco Wonen.

Nieuws Wonen
Wonen

Wallmore is de marketing- en verkooporganisatie op het gebied van fraaie fotokunst. Samen met Euretco Wonen brengt zij vanaf 1 november onder de collectienaam ‘Limited Editions’ via onze woonwinkels mooie fotokunst naar de consument.

Zo sluit ik me aan bij Slaapkenner
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.