Het verhaal van Slaapkenner

Voor u als ondernemer is samenwerking binnen Slaapkenner het summum van ontzorgen. Voor ondernemers met slapen als specialisme (speciaalzaken en volwaardige deelspecialisten) is Slaapkenner een formule in het midden- tot hoge segment.

De collectie bestaat uit een mix van de onderscheidende private labels Optisleep, A-Sleep en Nox, aangevuld met verschillende A-merken uit de branche. De meeste private labels zijn ook voor niet-Slaapkenner ondernemers beschikbaar. Slaapkenner maakt sinds 1973 deel uit van de Vereniging van Erkende Slaapkenners.

Ondernemers die zich aansluiten bij Slaapkenner ontvangen daarbij een volledig omnichannel marketingpakket voor een optimale vindbaarheid als local hero op internet. Een belangrijk onderdeel is de microsite die de collectie met actuele prijzen presenteert. Een lookbook inspireert consumenten die online een afspraak kunnen maken. Door deze microsite aan uw huidige website te koppelen, wordt uw vindbaarheid nog groter. U kunt het basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een bannercampagne. Voor een complete crossmediale aanpak is een uitgebreid online en offline promotiepakket beschikbaar met folders, advertentiecampagnes, stoepbordposters, prijskaarten en filmpjes voor narrowcasting in uw winkel.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Vanaf 1 juli 2019 ontstaat met de oprichting van de Woon Retail Groep de grootste en krachtigste Nederlandse retail service organisatie (RSO) voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Twee toonaangevende Nederlandse RSO’s, Euretco Wonen en VME Nederland, bundelen hierin hun krachten.

Zo sluit ik me aan bij Slaapkenner
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.