Het verhaal van Slaapkenner

Voor u als ondernemer is samenwerking binnen Slaapkenner het summum van ontzorgen. Voor ondernemers met slapen als specialisme (speciaalzaken en volwaardige deelspecialisten) is Slaapkenner een formule in het midden- tot hoge segment.

De collectie bestaat uit een mix van de onderscheidende private labels Optisleep, A-Sleep en Nox, aangevuld met verschillende A-merken uit de branche. De meeste private labels zijn ook voor niet-Slaapkenner ondernemers beschikbaar. Slaapkenner maakt sinds 1973 deel uit van de Vereniging van Erkende Slaapkenners.

Ondernemers die zich aansluiten bij Slaapkenner ontvangen daarbij een volledig omnichannel marketingpakket voor een optimale vindbaarheid als local hero op internet. Een belangrijk onderdeel is de microsite die de collectie met actuele prijzen presenteert. Een lookbook inspireert consumenten die online een afspraak kunnen maken. Door deze microsite aan uw huidige website te koppelen, wordt uw vindbaarheid nog groter. U kunt het basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een bannercampagne. Voor een complete crossmediale aanpak is een uitgebreid online en offline promotiepakket beschikbaar met folders, advertentiecampagnes, stoepbordposters, prijskaarten en filmpjes voor narrowcasting in uw winkel.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Tim van Gassel, eigenaar van B-Leef wonen, zit in de marketingcommissie van Euretco Wonen. Hij heeft een opleiding commerciële economie gevolgd. Hij vertelt enthousiast over het unieke concept van B-Leef wonen.

Nieuws Wonen

In de afgelopen lockdown heeft Mark van Til de Topform brandstore in Alkmaar geopend. De Topform brandstore is gevestigd in het pand van Van Til Interieur met een eigen ingang. Mark is enthousiast over het concept en de nieuwe winkel.

Zo sluit ik me aan bij Slaapkenner
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.