Optisleep

OptiSleep biedt de ondernemer al ruim 20 jaar een compleet en gevarieerd assortiment, dat voor een groot deel in Nederland ontwikkeld en vervaardigd wordt. Het merk bewijst zich ieder jaar opnieuw. In combinatie met uw inkoopvoordeel levert het vertrouwen in OptiSleep u een hoog rendement op. Zeker omdat wij er met online marketing campagnes voor zorgen dat u extra goed zichtbaar bent als local hero. En u hoeft daar zelf weinig voor te doen. Wij leveren alle content aan, waarmee u op een krachtige en consistente manier communiceert met uw doelgroep.

 

Uw voordeel

  • Hoog rendement
  • Betrouwbare partners waaronder AVEK en Jonk
  • Exclusief merk waarmee u wegblijft uit de concurrentiestrijd
  • Online platform

 

Online Platform

Wij zorgen ervoor dat u online zichtbaar bent. U bent de local hero. Ook voor de producten van OptiSleep komen potentiële klanten bij u uit. Bijvoorbeeld omdat wij u voorzien van relevante en goed vindbare content voor uw website. Daarnaast ondersteunen wij u ook met online marketing campagnes.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Theo Daris en zoon Niels eigenaar van Daris Wonen & Slapen vertellen met veel enthousiasme over hun woonwinkel en de samenwerking met Euretco Wonen.

Nieuws Wonen
Wonen

Wallmore is de marketing- en verkooporganisatie op het gebied van fraaie fotokunst. Samen met Euretco Wonen brengt zij vanaf 1 november onder de collectienaam ‘Limited Editions’ via onze woonwinkels mooie fotokunst naar de consument.