Het verhaal van HONCK

Wie alle opties wil openhouden, kiest voor modules.

Onder de naam HONCK biedt Euretco u een op zichzelf staande meubelcollectie in 2 stijlwerelden; Basement en Loft. Een collectie op ca. 350m², die staat voor een mix van eigenzinnige, energieke en natuurlijke meubelen. Honck richt zich  op de doelgroep 30+ die hun eigen stijl bij elkaar combineren. Het concept is modulair ontwikkeld, met behoud van uw eigen identiteit vormt u zo een private label in assortiment, winkelpresentatie en marketingcommunicatie.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

In de afgelopen weken heeft de afdeling Woningtextiel van Euretco Wonen hard gewerkt aan een herpositionering. De ondernemers hebben altijd centraal gestaan bij Euretco Wonen. Het afgelopen jaar zijn er eerste stappen gezet om de ondernemers als lokale helden te positioneren, door een private label collectie op naam van de ondernemer. De resultaten van deze nieuwe ingeslagen route heeft Euretco Wonen doen besluiten deze strategie nog verder uit te rollen in 2021. De ondernemers zullen zich intern verenigen onder: "Het Woonstijlcollectief". In alle externe communicatie, richting consument, zal de naam van de winkel ...

Zo sluit ik me aan bij Flits en Studio Relax
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.