Het verhaal van HONCK

Met het private label Honck haalt u een eigentijdse collectie kwaliteitsmeubelen in huis. En daar komen klanten graag voor naar uw winkel.

Dat u met de Honck-collectie uw eigen exclusieve verzorgingsgebied heeft, draagt daar zeker aan bij. Wat ook helpt zijn de offline en online promotieactiviteiten die wij voor u verzorgen. Wij investeren in uw online zichtbaarheid. Zo leveren we alle content aan, waarmee u op een krachtige en consistente manier communiceert met uw doelgroep. Wilt u de collectie Honck extra aandacht geven in de winkel zelf? Ook een sprankelende instore presentatie behoort tot de mogelijkheden. 

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Tim van Gassel, eigenaar van B-Leef wonen, zit in de marketingcommissie van Euretco Wonen. Hij heeft een opleiding commerciële economie gevolgd. Hij vertelt enthousiast over het unieke concept van B-Leef wonen.

Nieuws Wonen

In de afgelopen lockdown heeft Mark van Til de Topform brandstore in Alkmaar geopend. De Topform brandstore is gevestigd in het pand van Van Til Interieur met een eigen ingang. Mark is enthousiast over het concept en de nieuwe winkel.

Zo sluit ik me aan bij Flits en Studio Relax
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.