Het verhaal van HONCK

Wie alle opties wil openhouden, kiest voor modules.

Onder de naam HONCK biedt Euretco u een op zichzelf staande meubelcollectie in 2 stijlwerelden; Basement en Loft. Een collectie op ca. 350m², die staat voor een mix van eigenzinnige, energieke en natuurlijke meubelen. Honck richt zich  op de doelgroep 30+ die hun eigen stijl bij elkaar combineren. Het concept is modulair ontwikkeld, met behoud van uw eigen identiteit vormt u zo een private label in assortiment, winkelpresentatie en marketingcommunicatie.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Vanaf 1 juli 2019 ontstaat met de oprichting van de Woon Retail Groep de grootste en krachtigste Nederlandse retail service organisatie (RSO) voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Twee toonaangevende Nederlandse RSO’s, Euretco Wonen en VME Nederland, bundelen hierin hun krachten.

Zo sluit ik me aan bij Flits en Studio Relax
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.