Het verhaal van Dorminette

In het middensegment is Dorminette in uw winkel een welkome aanvulling op een instapcollectie. Dorminette is een huismerk van hoge kwaliteit met een uitstekende marge en een sterk onderscheidend vermogen.

De Dorminette-collectie bestaat uit boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden en bedtextiel. U voert deze commercieel krachtige collectie binnen uw eigen verzorgingsgebied, waarbij u kunt kiezen uit de modules Comfort en techniek, Dekbedden en hoofdkussens of Bedtextiel. Alle combinaties zijn mogelijk. Als ondersteuning van uw marketingactiviteiten kunt u gebruikmaken van promotiemateriaal en exposure op de speciale Dorminette-website.

 

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.

Zo sluit ik me aan bij Dorminette
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.