Het verhaal van Comforte

Speciaal voor consumenten die om gezondheidsredenen een meer dan gemiddelde tijd in bed doorbrengen is Comforte een hoogwaardig slaapconcept. Voor hen is het ligcomfort belangrijk en bovendien moeten de verstelmogelijkheden van het bed optimaal zijn. Comforte biedt kwalitatief hoogwaardige zorgbedden die ook geschikt zijn voor zorginstellingen.

Het concept in het midden en midden/hoog segment kwam tot stand in nauwe samenwerking met leveranciers die de ontwikkelingen in de zorg goed kennen. Zij weten wat de eisen die zijn die aan zorgbedden worden gesteld en hebben die vertaald naar het assortiment van Comforte. Dealers die dit specialistische, waardevolle slaapconcept voeren profiteren onder andere van winkelpresentatie, website, luxe brochures, advertenties, beeldbank, persberichten, aanbevelingsbrieven en - heel belangrijk - kennis van de leveranciers.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.

Zo sluit ik me aan bij Comforte
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.