Het verhaal van BINNEN

Dé winkelformule voor de moderne vloeren- en raamdecoratiespecialist is BINNEN. Kiest u voor deze formule dan is de woon actieve consument uw doelgroep en staan advies, inspiratie, kwaliteit en trends hoog bij u in het vaandel.

BINNEN wordt gevormd door een groep ondernemers die vooral samenwerken op het gebied van:

- Promotie: folders, magazines, advertenties, stoepborden, website en landelijke PR
- Producten: collectieve afspraken met kernleveranciers en een basiscollectie
- Presentatie: een gezamenlijk interieur en gestuurde invulling voor de displays

Door optimaal gebruik van deze drie P’s scoort BINNEN al jaren bovengemiddeld. Naast een uiterst gezonde omzetgroei zorgt deze samenwerking bovendien voor een betere margestructuur.

Ondernemers die zich aansluiten bij BINNEN ontvangen een volledig omnichannel marketingpakket voor een optimale vindbaarheid op internet. Een belangrijk onderdeel is de microsite, waarop de collectie met actuele prijzen wordt gepresenteerd. Een lookbook inspireert consumenten die online een afspraak kunnen maken. Door koppeling van deze microsite wordt uw vindbaarheid verder verhoogd. U kunt dit basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een bannercampagne.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.

Zo sluit ik me aan bij BINNEN
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.