Het verhaal van Basis private label

Binnen de basis private label heeft u de keuze uit drie verschillende collecties met hun eigen specifieke uitstraling: Impressions, Living’s Tone en Kijken Kiezen & Kleuren.

Impressions / Living’s Tone is een collectiesamenwerking tussen ruim honderd zelfstandige woningtextielzaken. Op basis van de laatste innovaties en trends selecteren we uitsluitend de beste kwaliteiten met uitstekende marges. Speciaal voor Impressions / Living’s Tone ontwikkelen we collecties voor de productgroepen gordijnen, tapijt, vinyl, PVC en binnenzonwering. De collectie richt zich op een brede consumentengroep van het midden- tot midden/hoog segment en vormt daarmee een ideale basiscollectie voor elke woningtextielspeciaalzaak.

De Kijken Kiezen & Kleuren-collectie is een basiscollectie binnen Euretco woningtextiel en omvat gordijnstoffen, tapijt, vinyl en binnenzonwering. De collectie wordt samengesteld aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. We selecteren uitsluitend de beste kwaliteiten met uitstekende marges. We presenteren de Kijken Kiezen & Kleuren-collectie in vier thema’s: uni, modern, chique en romantisch.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

In de afgelopen weken heeft de afdeling Woningtextiel van Euretco Wonen hard gewerkt aan een herpositionering. De ondernemers hebben altijd centraal gestaan bij Euretco Wonen. Het afgelopen jaar zijn er eerste stappen gezet om de ondernemers als lokale helden te positioneren, door een private label collectie op naam van de ondernemer. De resultaten van deze nieuwe ingeslagen route heeft Euretco Wonen doen besluiten deze strategie nog verder uit te rollen in 2021. De ondernemers zullen zich intern verenigen onder: "Het Woonstijlcollectief". In alle externe communicatie, richting consument, zal de naam van de winkel ...

Zo sluit ik me aan bij Basis private label
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.