Het verhaal van Basis private label

Binnen de basis private label heeft u de keuze uit drie verschillende collecties met hun eigen specifieke uitstraling: Impressions, Living’s Tone en Kijken Kiezen & Kleuren.

Impressions / Living’s Tone is een collectiesamenwerking tussen ruim honderd zelfstandige woningtextielzaken. Op basis van de laatste innovaties en trends selecteren we uitsluitend de beste kwaliteiten met uitstekende marges. Speciaal voor Impressions / Living’s Tone ontwikkelen we collecties voor de productgroepen gordijnen, tapijt, vinyl, PVC en binnenzonwering. De collectie richt zich op een brede consumentengroep van het midden- tot midden/hoog segment en vormt daarmee een ideale basiscollectie voor elke woningtextielspeciaalzaak.

De Kijken Kiezen & Kleuren-collectie is een basiscollectie binnen Euretco woningtextiel en omvat gordijnstoffen, tapijt, vinyl en binnenzonwering. De collectie wordt samengesteld aan de hand van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. We selecteren uitsluitend de beste kwaliteiten met uitstekende marges. We presenteren de Kijken Kiezen & Kleuren-collectie in vier thema’s: uni, modern, chique en romantisch.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Theo Daris en zoon Niels eigenaar van Daris Wonen & Slapen vertellen met veel enthousiasme over hun woonwinkel en de samenwerking met Euretco Wonen.

Nieuws Wonen
Wonen

Wallmore is de marketing- en verkooporganisatie op het gebied van fraaie fotokunst. Samen met Euretco Wonen brengt zij vanaf 1 november onder de collectienaam ‘Limited Editions’ via onze woonwinkels mooie fotokunst naar de consument.

Zo sluit ik me aan bij Basis private label
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.