AltijdGoedSlapen

Met een uitgebreid assortiment richt Altijd Goed Slapen zich op het middensegment en het lage middensegment. Van boxsprings tot hoofdkussens en van matrassen tot kledingkasten. Met het ruime assortiment slaapkamermeubelen bij Altijd Goed Slapen verzeker jij je consumenten van extra slaapcomfort.

De 40 samenwerkende winkels in het collectief van Altijd Goed Slapen vormen een hechte groep ervaren slaapspecialisten. Sluit u zich hierbij aan, dan profiteert u van veel voordeel. Behalve dat u met de collectie van Altijd Goed Slapen de consument een breed assortiment kwaliteitsmeubelen biedt, werkt u bijvoorbeeld ook nauw samen met collega-ondernemers. U ontmoet de andere dealers minimaal tweemaal per jaar om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Verder ondersteunen wij u bij zowel offline als online marketingactiviteiten. U krijgt toegang tot een breed palet aan promotiemiddelen, zoals huis aan huis folders, posters, de Altijd Goed Slapen-website en een beeldbank. En ook deelname aan ons online platform (ondernemerswebsite) of de fysieke winkelinrichting behoren tot de mogelijkheden.

 Uw voordeel

  • Compleet en actueel assortiment
  • Sterk collectief van ruim 40 deelnemers
  • Aantrekkelijk rendement
  • Betrouwbare partners zoals Polypreen en Nolte

 Online Platform

Wij zorgen ervoor dat u online zichtbaar bent. U bent de local hero. Ook voor de producten van Altijd Goed Slapen komen potentiële klanten bij u uit. Bijvoorbeeld omdat wij u voorzien van relevante en goed vindbare content voor uw website. Daarnaast ondersteunen wij u ook met online marketing campagnes.

 

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

Theo Daris en zoon Niels eigenaar van Daris Wonen & Slapen vertellen met veel enthousiasme over hun woonwinkel en de samenwerking met Euretco Wonen.

Nieuws Wonen
Wonen

Wallmore is de marketing- en verkooporganisatie op het gebied van fraaie fotokunst. Samen met Euretco Wonen brengt zij vanaf 1 november onder de collectienaam ‘Limited Editions’ via onze woonwinkels mooie fotokunst naar de consument.

Zo sluit ik me aan bij Altijd Goed Slapen
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.