Het verhaal van À la Carte

Meer dan zestig woningtextielondernemers maken gebruik van het modulaire marketingsysteem à la Carte.

U heeft de keuze uit verschillende modules die variëren van folders (met veel traffic/acties naar de winkel als doel) tot uitingen over vakmanschap, inspiratie en sfeer. Dit gebeurt op basis van de private-labelcollectie, aangevuld met kernleveranciers, zoals Desso, Parade, Bonaparte en Luxaflex.

Tijdens speciale à la Carte-bijeenkomsten staan de ontwikkelingen in de winkel, assortiment en marketing centraal. Aan het eind van een bijeenkomst maakt u uw keuze, zodat u elk jaar opnieuw bepaalt hoe uw individuele promotieplan eruit zal zien. Iedere module heeft zijn eigen prijs zodat u zelf de hoogte van uw maandelijkse contributie bepaalt.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De rijke historie van Helmink Wonen en Keukens uit Vorden gaat terug tot 1958. Jeroen Helmink is de derde generatie van de winkel. Begin jaren zestig sloot zijn opa zich aan bij Samen Sterk, waaruit later Euretco zou ontstaan.

Nieuws Wonen

Vanaf 1 juli 2019 ontstaat met de oprichting van de Woon Retail Groep de grootste en krachtigste Nederlandse retail service organisatie (RSO) voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Twee toonaangevende Nederlandse RSO’s, Euretco Wonen en VME Nederland, bundelen hierin hun krachten.

Zo sluit ik me aan bij Á la Carte
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.