Het verhaal van À la Carte

Meer dan zestig woningtextielondernemers maken gebruik van het modulaire marketingsysteem à la Carte.

U heeft de keuze uit verschillende modules die variëren van folders (met veel traffic/acties naar de winkel als doel) tot uitingen over vakmanschap, inspiratie en sfeer. Dit gebeurt op basis van de private-labelcollectie, aangevuld met kernleveranciers, zoals Desso, Parade, Bonaparte en Luxaflex.

Tijdens speciale à la Carte-bijeenkomsten staan de ontwikkelingen in de winkel, assortiment en marketing centraal. Aan het eind van een bijeenkomst maakt u uw keuze, zodat u elk jaar opnieuw bepaalt hoe uw individuele promotieplan eruit zal zien. Iedere module heeft zijn eigen prijs zodat u zelf de hoogte van uw maandelijkse contributie bepaalt.

Uw contactpersoon
Karin Hesterman

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Management Assistent Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Online aanwezigheid is een must, maar hoe val je op als lokale ondernemer? Corona heeft de digitale mindset van de consument versneld en online zichtbaarheid voor winkeliers is belangrijker dan ooit. Alleen de concurrentie aangaan om lokaal gevonden te worden, met grote platformen als Google, is een enorme uitdaging. Euretco Wonen biedt een digitaal platform die in deze klantbehoefte voorziet, met websites voor alle lokale wonen en slapen ondernemers.

Zo sluit ik me aan bij Á la Carte
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.