woMENspiration


   

Feel connected in the world of light
Heel graag verwelkomen wij u dinsdag 11 december a.s. op woMENspiration op de High Tech Campus in Eindhoven. Op deze slimste km² van Nederland werken meer dan 160 bedrijven en instituten en zo’n 11.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers aan toekomstige technologieën en producten. woMENspiration biedt u de unieke kans om toegang te krijgen tot dit Nederlandse Silicon Valley met onder meer The Strip en The Food Lab.

We starten de middag met een ontvangst door High Tech Campus & Euretco, waarna Christine Boland ons meeneemt in de Consumertrends. Na de pauze wordt het programma vervolgd met Christine Bolands Damesmode Trends voor FW19, waarna Stefan Compeer het stokje overneemt met de Herenmode Trends voor FW19.

Tijdens de trendsessies biedt Philips ons een uitdagend nevenprogramma met de Innovated Signify Light Tour. Het creëren van winkelbeleving, de invloed van licht op mensen, het verbeteren van de productiviteit en het besparen van energie zijn allemaal onderdelen waarop Philips voortdurend onderzoek en verbeteringen doet. Tijdens de Innovated Signify Light Tour in het Demolab van Philips zien we de werking van licht en de vele mogelijkheden ervan.

We sluiten de middag af met een gezamenlijke kerstborrel. Een perfect moment om alle opgedane kennis te laten landen en het jaar geïnspireerd en met nieuwe trendkennis af te sluiten.

Programma:
13.15 uur       Ontvangst
14.00 uur       Opening door Euretco & High Tech Campus
14.30 uur       Christine Boland | Consumer Trends
15.30 uur       Pauze
15.45 uur       Christine Boland Damesmode Trends FW19 óf Innovated Signify Light Tour
16.30 uur       Stefan Compeer Herenmode Trends FW19 óf Innovated Signify Light Tour
17.30 uur       Afsluiting met een kerstborrel
19.00 uur       Einde programma

Locatie:
High Tech Campus Eindhoven, High Tech Campus 1, 5656 AE, Eindhoven.

Kosten:
De kosten voor deelname aan woMENspiration zijn € 49 p.p. (excl. btw).

Aanmelden
U kunt zich tot vrijdag 23 november aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u direct een bevestiging. Vlak voor het event ontvangt u alle verdere informatie zoals de parkeermogelijkheden en eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie omtrent woMENspiration kunt u contact opnemen met Natascha van Ree op tel.nr. 06 – 537 383 96.

We zien u graag de 11e december in Eindhoven.

Met vriendelijk groet,

Team Euretco Fashion

Meld u nu aan

Stefan Compeer |  eigenaar ESSENTIALPRJCTS

Herfst/Winter 2019 staat in het teken van pro-actief acteren op de wensen van de man en het bijbehorende klimaat. Deze kunnen in de huidige tijd alle kanten op gaan en zijn niet meer in segmenten of seizoenen te plaatsen.

Hoe stemt u uw inkoop, uw merkenpakket en uw winkel hier op af? De trendpresentatie van Stefan Compeer geeft meer inzicht in de keuzes die gemaakt kunnen worden t.a.v. silhouetten, merk- en productkeuzes en kleurgebruik voor het nieuwe ‘stormende’ seizoen.

Christine Boland |  Trendwatcher

We leven in een onstuimige tijd. Net als in de natuur gaat de overgang van de ene naar de andere fase gepaard met turbulentie. Dat is opwindend én angstig tegelijkertijd. Want er gebeuren mooie nieuwe dingen, maar we zien ook dat de weerstand tegen die vernieuwing extreme vormen aanneemt. In de Consumer Trends vertelt Christine Boland meer over deze ontwikkelingen.

De grens tussen virtual reality en onze dagelijkse realiteit is nagenoeg verdwenen. Een enorme bron van inspiratie want artificial intelligence hoeft de menselijke creativiteit niet te verdringen maar versterkt deze juist. In de Damesmode Trends FW19 laat Christine Boland dit zien aan de hand van heldere en inspirerende trend stories, waarin ongekende ingrediënten samenkomen en heel veel nieuwe mogelijkheden ontstaan.

NB.
Het naslagwerk van Christine Boland kan na afloop van de trendpresentatie worden aangeschaft. U hoeft hiervoor geen contant geld mee te brengen, het bedrag wordt aan u doorbelast.

 

2018 Route description visitors Conference Center