Stagiair(e) Marketing The Athlete's Foot

Dol op sneakers? En ben jij op zoek naar een uitdagende Marketingstage met een eigen stijl? Dan is The Athlete’s Foot the place to work.


   Terug

Dol op sneakers? En ben jij op zoek naar een uitdagende Marketingstage met een eigen stijl? Dan is The Athlete’s Foot the place to work! The Athlete’s Foot is een sneakerformule met 56 sneakerstores in Nederland.
Voor ons marketingteam zijn we op zoek naar gedreven, gezellige en enthousiaste stagiair(e)s met passie voor sneakers! Dagelijks zetten wij ons in om samen met de retailers The Athlete’s Foot succesvol te laten zijn. Dat doen we onder meer met bekende merken zoals Nike, Adidas, Puma, Vans en ASICS.

Vanaf januari / februari 2019 zijn wij op zoek naar stagiair(e)s voor minimaal 5 maanden.

 

Check hier de video over dé tofste stageplek! Gemaakt vóór en dóór stagiairs: https://www.facebook.com/theathletesfoot.nl/videos/1852604611423783/

 

Binnen ons team werk je mee aan de tofste marketingcampagnes, ben je bezig met het ontwikkelen van POS-materialen en ben je actief met online activaties, store events en festivals. We bieden veel kansen en stimuleren eigen inbreng. Daar verwachten we wel een meer dan 100% inzet voor terug. Je draait mee als volwaardig teamlid. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoevelaken en maakt onderdeel uit van retailservice-organisatie Euretco.

Wat ga je doen?
Als Marketing Stagiair(e) ondersteun je de marketing afdeling van The Athlete’s Foot. Tijdens de stage ben je medeverantwoordelijk voor alle on- en offline marketing activiteiten waarbij ook een kritische en “voedende” rol van je wordt verwacht. De volgende marketingactiviteiten maken onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden:

- Uitvoeren van de marketingcommunicatieplannen;
- Uitvoeren van promotionele activiteiten rondom (store) events, het meehelpen tijdens 
  organisatie van lokale en landelijke evenementen zoals Glamourday, 
  Air Max Day en Black Friday;
- Coördineren van samenwerkingen met influencers en artiesten;
- Creatief denkproces van inspirerende acties en campagnes;
- Het commercieel meedenken bij marketingactiviteiten en acties;
- Uitvoeren van advertising, free publicity & joint promotion activiteiten;
- Het verzorgen van traffic naar de winkels;
- Het analyseren van statistieken waaronder Google Analytics;
- Het uitzetten van diverse (drukwerk) productieprocessen;
- Het onderhouden van de contacten met merken (Nike, adidas, etc.) leveranciers en
  drukwerkpartijen;
- Meewerken aan de online en social media activiteiten;
- Verrichten van administratieve werkzaamheden zoals orderbestellingen, etc.;

De invulling van de stage hangt uiteraard ook sterk af van eigen initiatief. We vinden eigen ontwikkelen erg belangrijk en staan open voor eigen inbreng/creativiteit.

Wat vragen wij van je?
- Je volgt een relevante MBO 4 of HBO opleiding;
- Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je kunt
   commercieel schrijven;
- Je bent commercieel ingesteld;
- Je bent leergierig en toont graag eigen initiatief;
- Je bent een energieke persoonlijkheid;
- Je hebt goede kennis van Adobe Photoshop en Microsoft Office;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- En je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten:
  Toegankelijk, integer, creatief, nauwkeurig, innovatief, ambitieus en resultaatgericht.

Wat bieden wij je?
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. We vinden eigen ontwikkelen erg belangrijk en staan open voor eigen inbreng/creativiteit. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding (300 euro per maand).

Wie zijn wij?
The Athlete’s Foot is een sneakerformule en heeft een uitgebreid assortiment sneakers in de nieuwste trendy kleuren. Naast het ruime sneaker aanbod vind je bij The Athlete’s Foot ook een collectie kleding & accessoires. De collectie van The Athlete’s Foot bestaat voor het grootste gedeelte uit sneakers en accessoires van sportauthentieke merken. Denk hierbij aan o.a. Nike, adidas, Converse, ASICS, PUMA en Vans. The Athlete’s Foot heeft meer dan 58 stores in Nederland en is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 500 winkels in 30+ landen, zoals Mexico, USA, Zuid Afrika, Dubai, Denemarken & Portugal.

The Athlete’s Foot is onderdeel van Euretco. Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 1.900 ondernemers en franchisenemers (exploiteren samen zo’n 2.900 winkels). De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz., Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Topform, Slaapkenner en Binnen.

Solliciteren!
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de stageplaats? Neem contact op met Sasha Koelewijn, Marketing Coördinator via 06-82000223 of Joan Bartels, HR medewerker via 033-2532708.