Stagiair(e) ICT Helpdesk

Ben jij de stage topper die onze ICT Helpdesk komt versterken?


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor onze ICT Helpdesk voor een periode van een half of een heel schooljaar, waarbij wij een uitdagende stage bieden met uiteenlopende werkzaamheden.

Dit is jouw uitdaging

Je krijgt je eigen werkplek binnen een leuk team bij Euretco. Dat betekent een hele andere omgeving dan je als ICT-student gewend bent, maar wij zorgen er voor dat jij je snel op je gemak voelt tussen onze medewerkers.

 Bij de Helpdesk houden wij ons bezig met het beheer van  werkplekken, tablets, smartphones, randapparatuur, gebruikersondersteuning en de registratie en afhandeling van calls in ons registratie systeem TOPdesk.

 • Je bent als Helpdeskmedewerker verantwoordelijk voor het beheer van Werkplekken (Fat en Thin clients)Tablets,Smartphones,Voip, Randapparatuur, 
  gebruikersondersteuning en de registratie en afhandeling van calls en incidenten in TOPdesk;
 • Je werkt nauw samen met je collega’s en medewerkers;
 • Je installeert en configureert hard- en software en bent medeverantwoordelijk voor de uitgifte van nieuwe apparatuur;
 • Je levert ondersteuning aan de gebruikers op de werkplek en verzorgt eerste én tweedelijns support voor de IT-infrastructuur.


Wat vragen wij van jou?

 • MBO opleiding ICT-Beheerder niveau  4;
 • Basiskennis van pc’s;
 • Kennis van Microsoft producten (Office en Windows);
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Flexibel, inventief, nauwkeurig, leergierig en gemotiveerd.

Een zekere mate van zelfstandigheid en initiatief, stellen wij zeer op prijs. Voor ingewikkelde vraagstukken word je geholpen door jouw stagebegeleider en jouw collega ICT-professionals.


Wie zijn wij?

Euretco is een markt leidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.  De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner  en Topform. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, Kidzface en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.  Euretco kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.


Is je interesse gewekt of wil je meer informatie?

Solliciteer dan via de button onderaan deze pagina. Voor vragen of meer informatie over de procedure, neem dan contact op met Marcel Meelhuysen, Helpdesk medewerker / Telecombeheer via 06-22142362 of Joan Bartels, HR medewerker via 033- 2532708.