Stageplaatsen beschikbaar (Online) Marketing - Euretco

Ben jij onze volgende held in het schrijven voor het Web? Of jij een talent om ons nog beter gebruik te laten maken van sociale media, blogs en de eigen website?


Euretco B.V. heeft een missie: Uitgaan van de kracht van mensen. En onze klanten én aangesloten retailers nog beter laten zien welke mooie projecten wij bedenken en uitvoeren voor onze leefomgeving. Dat begint met het vertellen van een verhaal; óns verhaal. Ben jij helemaal thuis online en heb jij het schrijftalent om ons verhaal te vertellen? Dan gaan wij samen aan de slag!

Dit is jouw uitdaging

Voor deze vacature werk je vanuit ons kantoor in Hoevelaken. Als stagiair bij Euretco werk je op de bij een van onze Labels of divisies. Je blaast in deze rol leven in onze merken, door creatieve en impactvolle teksten te maken voor o.a. de website en social media posts. Je doet ervaring op met het werken in een Content Management Systeem (CMS) en sociale media (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram) en gaat ook zelf content en posts live te zetten. We leren je trucs om goed vindbaar te worden in Google en uiteraard leer je ook om te gaan met het CMS achter onze eigen website. In de dagelijkse praktijk krijg je verzoeken voor creatie van nieuwe content, of aanpassen van bestaande content. Dit ontvang je via je collega’s op de afdeling en waar nodig spreek je experts uit de organisatie om eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Aankomende professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

  • je volgt een HBO-opleiding in de richting van (online) marketing en/of communicatie, of een aanverwante richting. Je bent tweede of derdejaars;
  • je bent leergierig en wilt leren wat belangrijke content is voor onze organisatie en hoe je daarover schrijft;
  • je wilt jezelf verder ontwikkelen en bij ons de kunst leren om met krachtige woorden diensten en ervaringen te omschrijven (als je kan, deel ons je portfolio!);
  • je hebt interesse in online marketing, social media, bloggen en plaatsen van content;
  • je wilt jezelf ontwikkelen en leren te verplaatsen in bijvoorbeeld klanten en gebruikers van producten of diensten;
  • beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een pré;
  • je bent positief, uit jezelf gemotiveerd en kunt goed zelfstandig werken.

 

Wie zijn wij?

Euretco is een markt leidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner en Topform. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Fashion met Babyface, Kidzface en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. Euretco kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

 

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie?

Solliciteer dan via de button onderaan deze pagina. Voor vragen of meer informatie over de procedure, neem dan contact op met Joan Bartels, HR medewerker via 033- 2532708.