Stage Opleidingen & Trainingen DGN retail

Zit je in het eerste of tweede jaar van je HBO studie Learning & Development, Opleidingskunde of Communicatie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van Learning & Development? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Per direct zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor minimaal 6 maanden.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het leer- en communicatie platform dat wij aanbieden aan de ondernemers en medewerkers. Dit platform (app) is vernieuwd en moet op een juiste wijze onder de aandacht gebracht worden zodat er optimaal gebruik van wordt gemaakt. Hier ondersteun jij in. Daarnaast houdt het in dat je het platform beheert, de juiste informatie deelt en quizzen opstelt waarmee de gebruikers op een leuke manier leren over bijvoorbeeld producten en kennis opdoen over hoe je een klant benaderd. Je helpt o.a. bij het maken van video’s en het ontwikkelen van trainingsmateriaal. Je optimaliseert waar dat kan en volgt de resultaten in de back-end. Je wordt gehoord in ideeën en meningen en mag meedenken over de app.

Wat vragen wij van je?
Je volgt een HBO opleiding op het gebied van opleidingskunde/communicatie.
Je bent een energieke persoonlijkheid en gepassioneerd in wat je doet.
Je bent nauwkeurig en accuraat, creatief, toegankelijk, innovatief en resultaat gericht.
Je bent proactief en hebt geen moeite om zelf taken op te pakken.
Je bent communicatief goed onderlegd en je hebt een dienstverlenende instelling.
Je hebt affiniteit met plannen en organiseren en een goede kennis van Microsoft Office.
Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal in, woord en geschrift.

Wat bieden wij je?
Een professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur en een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?
Wij zijn DGN retail B.V., de grootste serviceorganisatie voor zelfstandig doe-het-zelf ondernemers in Nederland. Franchisegever van de bouwmarktformules Hubo en Multimate. In totaal zijn zo’n 275 leden bij ons aangesloten, die gebruikmaken van onze services en waarvan een groot deel onze formules voert. Op dit moment gebeurt er veel binnen ons bedrijf: onze huisstijl is flink onder handen genomen, we hebben de “Beste Folder Award 2019” gewonnen met onze Hubo folder, het aantal Hubo webshops loop snel op, de landelijke naamsbekendheid blijft groeien door o.a. de tv- en radioreclames etc. Tijdens een kop koffie vertellen we je graag meer over wat we aan het doen zijn. We zullen je dan ook meer vertellen over onze relatie met Euretco en moederbedrijf EK/Servicesgroup.

Solliciteren!
Geïnteresseerd? Onderaan de pagina kun je jouw interesse kenbaar maken door op de button “Solliciteren” te klikken. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Cherique Brouwer, via telefoonnummer 033-253 2766.