Stage interne- en externe communicatie Hubo

Op zoek naar een leuke én leerzame communicatie stage? #Hubohelpt!
Ben jij de proactieve, gedreven en spontane hbo communicatie stagiair waar wij naar op zoek zijn? Lees dan vooral verder.


Wie zijn wij?
Wij zijn DGN retail B.V., de grootste serviceorganisatie voor zelfstandig doe-het-zelf ondernemers in Nederland. Franchisegever van de bouwmarktformules Hubo en Multimate. In totaal zijn zo’n 275 leden bij ons aangesloten, die gebruikmaken van onze services en waarvan een deel onze formules voert. Op dit moment gebeurt er veel binnen ons bedrijf: onze huisstijl is flink onder handen genomen, we hebben de “Beste Folder Award 2019” gewonnen met onze Hubo folder, het aantal Hubo webshops loop snel op, de landelijke naamsbekendheid blijft groeien door o.a. de tv- en radioreclames etc. Tijdens een kop koffie vertellen we je graag meer over wat we aan het doen zijn. We zullen je dan ook meer vertellen over onze relatie met Euretco en moederbedrijf EK/servicegroup.

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken een proactieve, gedreven en spontane communicatie stagiair die tegen een stootje kan. Iemand die samen met ons de communicatie naar onze leden, de pers, leveranciers en intern naar collega’s verder wil professionaliseren en optimaliseren.

Werkzaamheden

  • Schrijven en redigeren van berichten voor de verschillende extranetten.
  • Ondersteunen bij de organisatie van evenementen.
  • Opstellen van enquêtes.
  • Aanmaken van registratiepagina’s.
  • Bijhouden van berichtgeving rondom onze merken.
  • Etc.

Wij zoeken een tweede-, derde- of vierdejaars HBO Communicatie stagiair die vanaf september 2019, voor de duur van +/- 6 maanden, met ons mee wil denken én werken.

What’s in it for you?
Wij bieden je een stageplek binnen een groeiende en veranderende organisatie, waar jouw frisse blik en bijdrage absoluut van toegevoegde waarden zullen zijn. Ook hebben we een paar mooie projecten in het vooruitzicht waar je een rol in zou kunnen spelen.

  • Aantal stagedagen: 4 dagen per week.
  • Een marktconforme stagevergoeding


Wil je meer weten? Neem dan contact op via danielle.bindi@dgnretail.nl of 033-2532056. Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaande button "Solliciteren" of stuur jouw CV en motivatiebrief naar danielle.bindi@dgnretail.nl.