Stage Accounting

Zit je in het tweede/derde/vierde jaar van je HBO Bedrijfseconomie/Accountancy studie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van accounting? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Vanaf april 2020 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Accounting voor minimaal 4 maanden.

Accounting is verantwoordelijk voor de algehele boekhoudkundige registratie en de controle van de grootboekadministratie. De registratie betreft onder meer de kas- en bankadministratie, de crediteuradministratie(factuurscanning), de diverse facturering (aan klanten) en het verwerken van overige boekingsbescheiden. Ook het liquiditeitenbeheer en de administratie van verzekeringen behoren tot de werkzaamheden van Accounting.

Periodiek wordt aan groepscontrolling de saldibalans opgeleverd voor verdere rapportage doeleinden.

Zit je in het tweede/derde/vierde jaar van je HBO bedrijfseconomie/accountancy studie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van accounting? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wat ga je doen?
-           Debiteuren- en crediteurenbeheer
-           Verzorgen van het betalingsverkeer en banken
-           Bijdrage bij de maandafsluiting en balansanalyses
-           Overige ad hoc werkzaamheden

Wat vragen wij van je?
-          
Affiniteit met cijfers en de financiële wereld
-           Goede kennis van Microsoft Office
-           Goede kennis van Engels. Duits een pre.

Herken jij jezelf in de volgende kwaliteiten, dan ben jij de persoon voor ons.
Gedetailleerd, accuraat, toegankelijk, integer en gedreven.

Wat bieden wij je?

-       Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur.
-       Een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Euretco, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland.We werken samen met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.400 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot onze winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere INTERSPORT, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Multimate, Decorette, Topform en Libris/Blz. Daarnaast beschikken we via onze fashiondivisie met onder meer Babyface, Kidzface, Blue Rebel, Born with Appetite en Inshape over internationale topmerken in het dames-, heren-, baby- en kinderkledingsegment.

Solliciteren!
Geïnteresseerd? Onderaan de pagina kun je jouw interesse kenbaar maken door op “Solliciteren” te klikken.
Voor meer informatie over de stageplaats kun je contact opnemen met André Pieper, teamleider Finance Accounting, via telefoonnummer: 033-2532345 of via email a.pieper@euretco.com.