(Sport) Marketing & Communicatie stage bij Intersport

Zit je in het tweede of derde jaar van een hbo-opleiding richting (Sport) Marketing en/of Communicatie? Heb jij een passie voor marketing én sport? Denk jij over de 360° kanalen, ben je commercieel en creatief? Steek je graag de handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou!


Voor september 2019 zijn wij op zoek naar een:

(SPORT) MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIR(E)

Wie zijn wij?
INTERSPORT Nederland, als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in 43 landen, is dé sportspeciaalzaak voor zowel de serieuze als de sportieve vrijetijdsbesteding. INTERSPORT is de sportmarktleider in Nederland. INTERSPORT Nederland is een formule van Euretco.

Euretco is een mark leidende retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 1.900 ondernemers en franchisenemers (exploiteren samen zo’n 2.900 winkels). De kernactiviteiten van Euretco zijn: Retail services, Franchise, Wholesale en financiële dienstverlening.

Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren o.a. Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz., Hubo, Multimate, en Decorette. Daarnaast beschikt Euretco over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment: Babyface, Kidzface en Blue Rebel.

Wat ga je doen als (Sport) Marketing & Communicatie stagiair(e)
Als Marketing stagiair(e) bij Intersport Nederland ondersteun je het marketingteam in de breedste zin van het woord. Dit kan gaan om het uitwerken van campagneconcepten, organiseren van consumenten events, opzetten van activaties, het maken van briefings, in kaart brengen van winkelinformatie en het afhandelen van uiteenlopende marketingverzoeken.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent bezig met een hbo-opleiding richting (Sport)Marketing en/of Communicatie
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met retail/sport
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ruime ervaring in gebruik van MS Office (bijvoorbeeld Outlook en Powerpoint)
  • Je wilt de beste zijn in je vakgebied en je werkt graag samen met andere collega’s
  • Je bent  zelfstandig en niet bang om je verantwoordelijkheden te nemen

Wat bieden wij je?
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. We bieden veel kansen en stimuleren eigen inbreng. We bieden en marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren!
Wil je meer informatie over de stageplaats? Neem dan contact op met Elizabeth Klein (033-2532860) of per mail e.klein@euretco.com

Geïnteresseerd? Dan kun je solliciteren door onderaan de advertentietekst op de button “Solliciteren” te klikken.