Retailstage bij Intersport

Zit je in het tweede of derde jaar van een HBO-opleiding richting Commerciële Economie of Small Business & Retail management? Heb jij een passie voor retail én sport? Ben je commercieel sterk? Steek je graag de handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou!


Vanaf januari 2020 zijn wij op zoek naar een:

Retail stagiair(e)

Wie zijn wij?
Intersport Nederland, als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in 43 landen, is dé sportspeciaalzaak voor zowel de serieuze als de sportieve vrijetijdsbesteding. INTERSPORT is de sportmarktleider in Nederland. Intersport Nederland is een formule van Euretco.

Euretco is een markt leidende Retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 1.900 ondernemers en franchisenemers (exploiteren samen zo’n 2.900 winkels). De kernactiviteiten van Euretco zijn: Retail services, franchise, Wholesale en financiële dienstverlening.

Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren o.a. Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz., Hubo, Multimate, en Decorette. Daarnaast beschikt Euretco over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment: Babyface, Kidzface en Blue Rebel.

Wat ga je doen als Retail stagiair(e)
Als Retail stagiair(e) bij Intersport Nederland ondersteun je het Retail team in de breedste zin van het woord. Dit kan gaan om het uitwerken van een P&L (Profit and Loss), het maken van een inkoopbudgettering en het doen van klantenbezoeken samen met de Retailmanager. Daarnaast is er ruimte voor het uitvoeren van een onderzoek.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent bezig met een hbo-opleiding richting Commerciële Economie of Small Business & Retailmanagement
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met Retail/sport
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Ruime ervaring in gebruik van MS Office (bijvoorbeeld Outlook en PowerPoint)
  • Je wilt de beste zijn in je vakgebied en je werkt graag samen met andere collega’s
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en trekt op tijd aan de bel als je ergens niet uitkomt
  • Je werkt nauwkeurig, je bent kritisch op je eigen werk en staat open voor feedback.

Wat bieden wij je?
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. We bieden veel kansen en stimuleren eigen inbreng. We bieden en marktconforme stagevergoeding.

Geïnteresseerd? En herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag stage lopen in het team Retailmanagement bij INTERSPORT, klik dan op ‘solliciteren’ onderaan de pagina.