Open Stageverzoek

Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. 


Hebben wij op dit moment geen passende stageplek open staan?
Ben je geïnteresseerd in Euretco?
Laat ons dat via een open stageverzoek weten!


Wie zijn wij?
Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.  De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner  en Topform. Daarnaast beschikt Euretco met Babyface, Kidzface en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.

Wat kunnen wij je bieden?
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd in Euretco?
Dan kun je je interesse kenbaar maken door onder aan deze tekst op de button “Solliciteren” te klikken.