Marketing stage bij Hubo/Multimate

Marketing stage met de focus op online voor Hubo / Multimate
Ter ondersteuning van ons marketingteam zij wij per direct op zoek naar een stagiair(e)


Op de afdeling Marketing houden we ons dagelijks bezig met alle online en offline communicatie rondom de merken Hubo en Multimate. We vertellen ons verhaal in de nieuwsbrief, plaatsen onze producten op de website, verspreiden folders en magazines en zijn hard aan de slag met social media. Doel is om online en offline met elkaar te verweven, in alle uitingen onze strategie uit te dragen en de concurrent in alles een stap voor te zijn. Om hier te zijn, komen we nog flink wat handen en voeten tekort en daarin ga jij ons helpen!

Je houdt je bezig met het maken van content. Denk aan beeld en tekst voor alle online en offline kanalen van Hubo en Multimate, extern en intern. Zo werk je mee aan het opzetten en onderhouden van web-content, denkt mee over de inzet van social media en onze nieuwsbrief en help je mee aan onze Wenscamper (www.hubo.nl/wenscamper).

Kortom: werken in een team met veel uitdaging, vrijheid en leuk werk!

Jij bent:

 • een 2e of 3e jaars HBO student met studierichting Online Marketing, Digital, Social Media
 • gepassioneerd over marketing
 • ondernemend, energiek, creatief, zelfstandig, gestructureerd en geestig;
 • goed in de Nederlandse en Engelse taal;
 • in het bezit van enige kennis over Google Adwords of Analytics;
 • enigszins ervaren in het beheren van websites;
 • op de hoogte van trends en ontwikkelingen rondom social media;
 • woonachtig in de regio Amersfoort/Utrecht;
 • Pré: ervaring met Adobe CS of vergelijkbare programma’s.

Je gaat:

 • werken in gedreven, ervaren en gezellig marketing team;
 • werkervaring en kennis opdoen binnen diverse marketing- en content onderdelen;
 • genoeg ruimte krijgen voor eigen idee en initiatief!

Waar kom je te werken?

 • Bij de marketingafdeling van Hubo en Multimate.
 • Hubo en Multimate zijn  onderdeel van Euretco, de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. Euretco werkt samen met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.700 winkels in de branches wonen, mode, sport en doe-het-zelf.

In Nederland hebben Hubo en Multimate, naast de grote naamsbekendheid, de meeste ervaring op doe-het-zelf-gebied. Hubo en Multimate zijn uitgegroeid tot een grote DHZ-organisatie waarbij zo’n 220 speciaalzaken zijn aangesloten.

Wat in die jaren nooit is veranderd, zijn vakmanschap, klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de ondernemers en hun teams. Klanten krijgen gedegen advies, gebaseerd op jarenlange kluservaring. Hubo en Multimate onderscheiden zich enerzijds met klussen die extra advies vereisen, anderzijds met producten die op maat moeten worden gemaakt maar uiteraard ook de standaard doe-het-zelf producten. Ze zijn de totaaloplossing voor iedere klus.

Binnen de doe-het-zelfmarkt is en blijft plaats voor servicegerichte, kleinschalige winkels als antwoord op de grootschalige ketenbedrijven. Bij ondersteuning vanuit de organisatie ligt de focus op het versterken van het onderscheidend vermogen van aangesloten ondernemers om op die manier traffic en sales te vergroten. Zowel online als offline.

Solliciteren op marketing stage
Geïnteresseerd? Onderaan de pagina kun je jouw interesse kenbaar maken door op “Solliciteren” te klikken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Danny Kortekaas of Pim Janmaat via email: danny.kortekaas@dgnretail.nl of pim.janmaat@dgnretail.nl.