Stages


De passie voor zelfstandig retailing zit Euretco-medewerkers in het bloed. Via een uitgebreid serviceaanbod, van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules, ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun core business – hun winkel – kunnen focussen. Met onze retail-ervaring en professionaliteit zetten we ons dag in dag uit in voor ondernemers en onderhouden nauwe contacten met leveranciers.

Met een get it done-mentaliteit legt Euretco de verbinding tussen kennis, praktijk en relaties. Herken je je in die mentaliteit? Denk je dat je thuis zult voelen bij Euretco en breng je ‘iets extra’s’ mee voor dit dynamische bedrijf? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Stage Vacatures
Stage Opleidingen & Trainingen DGN retail (Doe het zelf)

Zit je in het eerste of tweede jaar van je HBO studie Learning & Development, Opleidingskunde of Communicatie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van Learning & Development? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage Accounting (Euretco)

Zit je in het tweede/derde/vierde jaar van je HBO Bedrijfseconomie/Accountancy studie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van accounting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Retailstage bij Intersport (INTERSPORT)

Zit je in het tweede of derde jaar van een HBO-opleiding richting Commerciële Economie of Small Business & Retail management? Heb jij een passie voor retail én sport? Ben je commercieel sterk? Steek je graag de handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou!

Stage interne- en externe communicatie Hubo (Hubo)

Op zoek naar een leuke én leerzame communicatie stage? #Hubohelpt!
Ben jij de proactieve, gedreven en spontane hbo communicatie stagiair waar wij naar op zoek zijn? Lees dan vooral verder.

Marketing stage The Athlete's Foot (The Athlete's Foot)

Ben jij op zoek naar een uitdagende Marketingstage met een eigen stijl? Dan is The Athlete’s Foot the place to work. The Athlete’s Foot is een franchiseorganisatie met 51 sneakerstores door Nederland en 6 sneakerstores in België.

Stage Content & Social Media Marketing Sport Online (Sport)

Zit je in het derde of vierde jaar van je studie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van Online Marketing bij de snelst ontwikkelende sportformules van Nederland?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage Marketingafdeling van Hubo/Multimate (Doe het zelf)

Marketing stage met de focus op online voor Hubo / Multimate
Ter ondersteuning van ons marketingteam zoeken wij vanaf september 2019 een stagiair(e)

Stage bij Business Intelligence (BI) (Euretco)

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van business intelligence, datamanagement en analyse?

 

Open Stageverzoek (Euretco)

Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.