Stages


De passie voor zelfstandig retailing zit Euretco-medewerkers in het bloed. Via een uitgebreid serviceaanbod, van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules, ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun core business – hun winkel – kunnen focussen. Met onze retail-ervaring en professionaliteit zetten we ons dag in dag uit in voor ondernemers en onderhouden nauwe contacten met leveranciers.

Met een get it done-mentaliteit legt Euretco de verbinding tussen kennis, praktijk en relaties. Herken je je in die mentaliteit? Denk je dat je thuis zult voelen bij Euretco en breng je ‘iets extra’s’ mee voor dit dynamische bedrijf? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Stagiare Online Marketing (Euretco)

Ben jij onze volgende held in het schrijven voor het Web? Of jij een talent om ons nog beter gebruik te laten maken van sociale media, blogs en de eigen website?

Stagiair(e) gezocht voor de marketingafdeling van Hubo/Multimate (Doe het zelf)

Stagiair(e) marketing met de focus op online

Ter ondersteuning van ons marketingteam zoeken wij een stagiair(e): Contentcreatie / marketing

Open Stageverzoek (Euretco)

Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. 

Stage Vacatures
Stagiar(e) online marketing/ webshop Decorette Woonatelier (Decorette)

Vanaf januari / februari 2019 zijn wij voor onze afdeling Online/Webshop op zoek naar een stagiair(e) voor minimaal 5 maanden.

Stagiair(e) Marketing The Athlete's Foot (Sport)

Dol op sneakers? En ben jij op zoek naar een uitdagende Marketingstage met een eigen stijl? Dan is The Athlete’s Foot the place to work.

Stagiar(e) ICT Helpdesk (Euretco)

Ben jij de stage topper die onze ICT Helpdesk komt versterken?

Stagiair(e) online marketing Sport Online (Sport)

Zit je in het derde of vierde jaar van je studie? Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van Online Marketing bij de snelst ontwikkelende sportformules van Nederland?
Dan zijn wij op zoek naar jou!