Stages


De passie voor zelfstandig retailing zit Euretco-medewerkers in het bloed. Via een uitgebreid serviceaanbod, van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules, ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun core business – hun winkel – kunnen focussen. Met onze retail-ervaring en professionaliteit zetten we ons dag in dag uit in voor ondernemers en onderhouden nauwe contacten met leveranciers.

Met een get it done-mentaliteit legt Euretco de verbinding tussen kennis, praktijk en relaties. Herken je je in die mentaliteit? Denk je dat je thuis zult voelen bij Euretco en breng je ‘iets extra’s’ mee voor dit dynamische bedrijf? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Stage Vacatures
Stage interne- en externe communicatie Hubo (Hubo)

Op zoek naar een leuke én leerzame communicatie stage? #Hubohelpt!

Ben jij de proactieve, gedreven en spontane hbo communicatie stagiair waar wij naar op zoek zijn? Lees dan vooral verder.

Stage Marketingafdeling van Hubo/Multimate (Doe het zelf)

Marketing stage met de focus op online voor Hubo / Multimate

Ter ondersteuning van ons marketingteam zoeken wij vanaf september 2019 een stagiair(e)

Stagiair(e) gezocht bij Business Intelligence (BI) (Euretco)

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek op het gebied van business intelligence, datamanagement en analyse?

 

(Sport) Marketing & Communicatie stage bij Intersport (INTERSPORT)

Zit je in het tweede of derde jaar van een hbo-opleiding richting (Sport) Marketing en/of Communicatie? Heb jij een passie voor marketing én sport? Denk jij over de 360° kanalen, ben je commercieel en creatief? Steek je graag de handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou!

Stageplaatsen beschikbaar (Online) Marketing (Euretco)

Ben jij onze volgende held in het schrijven voor het Web? Of jij een talent om ons nog beter gebruik te laten maken van sociale media, blogs en de eigen website?

Open Stageverzoek (Euretco)

Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.