Jouw kickstart bij Euretco


Wil jij leren van ons? Euretco wil ook graag leren van jou! Young professionals die hun kennis en ervaring willen verbreden, zijn van harte welkom bij onze organisatie. We investeren veel in stages en staan open voor jouw inbreng waarmee we ons leervermogen kunnen versterken.

De laatste jaren is het aantal stagemogelijkheden bij Euretco behoorlijk gegroeid. We vervullen enkele tientallen stageplaatsen en krijgen er zo tijdelijk een aantal collega’s bij. Euretco zorgt ervoor dat je tijdens jouw stage kennismaakt met collega’s en natuurlijk met de organisatie zelf. We beperken ons daarbij niet tot jouw eigen afdeling of divisie, maar geven je ook een inkijkje in de overige bedrijfsonderdelen van Euretco.

Euretco biedt onderzoeksstages, meeloopstages en afstudeerstages aan. We zijn een erkend leerbedrijf en hanteren een marktconforme stagevergoeding van 300 euro bruto per maand op fulltime basis.

We komen graag in contact met enthousiaste, gemotiveerde young professionals met een hart voor retail. Ben jij zo iemand? Klik dan hier!