Werken bij Euretco

Euretco is een organisatie waar initiatief, team spirit en passie voor retail centraal staat. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden in ons bedrijf. De retailwereld is dynamisch en verandert snel. Van onze medewerkers wordt daarom flexibiliteit gevraagd om met hun kennis en kunde ondernemers in hun bedrijfsvoering te ondersteunen.

Via een uitgebreid serviceaanbod - van inkoop- en financiële services tot het beheren van franchiseformules - ontzorgen we zelfstandig ondernemers zodat zij zich op hun winkel kunnen focussen.

Ben jij een retaildier? Vind je het belangrijk om van elkaar te leren en jouw collega’s op te zoeken (connecting with people) om zo het beste resultaat voor onze klanten te bereiken? Ben je resultaatgericht en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan heeft Euretco je veel te bieden. Je bent bij ons zeker nog lang niet uitgeleerd, want er is absoluut ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig of jij je passie en enthousiasme voor de retail bij ons kunt inzetten? Bekijk dan onze vacatures en stageplekken.

 

Echte verhalen van werknemers

Rick werkt sinds 2017 bij Euretco en is category manager running en racketsport bij Intersport Nederland. Ook vertegenwoordigt hij West-Europa in het Global Category Team Running, bij Intersport International Corporation. “Met vijf landen bepalen we op internationaal niveau gezamenlijk de strategie op het gebied van running. Met deze strategie willen we stappen maken van multi-generalisme naar multi-specialisme.”

Stap 1
Wil je ons komen versterken?

Als je interesse hebt in een van onze openstaande vacatures, maak dit kenbaar door te solliciteren. Dit kun je doen onderaan de vacature bij “solliciteren”

Stap 2
Sollicitatie insturen?

Wij ontvangen bij interesse graag je reactie! Als je sollicitatie is afgerond ontvang je van ons een ontvangstbevestiging.

Een volledige sollicitatie bevat voor ons:
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
Stap 3
Vervolgprocedure

Onze selectietrajecten zijn gedegen en zorgvuldig.

Als jouw sollicitatie bij ons is ontvangen, streven wij ernaar binnen 14 werkdagen een reactie te geven.

Hoe kun je het beste voorbereiden op een sollicitatiegesprek?