Pim Janmaat: Opvallen, aantrekken en overtuigen

Pim Janmaat is Content marketeer bij DGN. “Kort gezegd zet ik onze producten en diensten in de markt met content. Inzet: een groter bereik en interactie met onze doelgroep.”


“Alle verhalen over Hubo en Multimate slinger ik de wereld in. Van tuinkalender tot verftrend, van montagedienst tot Koningsdag. Vijf redenen voor een nieuwe deur? Ik schrijf ze voor je op. Op zoek naar de beste vakmensen? Check ons op YouTube. Zo ben ik de hele dag op zoek naar onderwerpen en invalshoeken voor de creatie van nieuwe content campagnes. Liefst buiten de gebaande paden.”

“We moeten opvallen, aantrekken en overtuigen. Met content die raakt. De regelaar, linkshandige, leerling én de klusser moeten van ons horen. Hiervoor moet ik weten waar de business van de onderneming naartoe fietst en dit verzoenen met de behoefte van onze doelgroep. Wat wil onze klant weten voor hij of zij een aankoop doet?”

“Euretco is een plek waar ondernemers onderdeel zijn van het geheel. Behoud van zelfstandigheid met maximale ondersteuning, zoals inkoopvoordeel en kennisuitwisseling. Wat ik nog wil binnen de organisatie? Meer verantwoordelijkheid, meer mijn stempel drukken. Van concept tot analyse. Met onderscheidende content die de concurrent overtreft. Als afdeling? Meer data gedreven content creëren. Focus van offline naar online. Altijd in samenspraak met de ondernemers: zij zijn ons visitekaartje.”

“Euretco kent veel autonomie, weinig lagen, goede arbeidsvoorwaarden en geeft je de kans je eigen functie vorm te geven. Sinds ik hier werk kan ik al mijn ideeën en creativiteit kwijt. Ook is er veel ruimte voor zelfontwikkeling. Zo heb ik een opleiding copywriting gedaan. Met deze nieuwe inzichten ga ik dagelijks aan de slag.”