Limke Kwakkel: Nóg efficiënter samenwerken

Limke Kwakkel is teamleider Sport online, een functie die ze sinds 2017 bij Euretco vervult. “We werken met zijn achten binnen het operationele online-team van de divisie Sport. Voordat ik bij Euretco aan de slag ging, heb ik me professioneel al beziggehouden met e-commerce en online marketing, al was dat niet in de retailbranche.”


“In het kort verzorgen wij alle online activiteiten van de formules die onder de divisie Sport vallen. Veel zaken zijn per formule geregeld, maar online is een overkoepelende activiteit met een centraal team dat voor alle formules werkt. Wij onderhouden de websites en webshops en voorzien deze van content. Daarnaast doen we onder andere social media-activiteiten, e-mail marketing, optimalisaties, advertising en nog veel meer.”

“Onze belangrijkste doelstelling is om met behulp van online marketing meer traffic naar de winkels te genereren. Als ondernemers hulp nodig hebben bij hun communicatie ondersteunen we hen. Dit kan door het vervaardigen van content, het opmaken van lokale nieuwsbrieven en bijvoorbeeld ook door mee te denken over consumentenacties op lokaal en regionaal niveau.”

“Intern heb ik veel contact met collega’s binnen Sport, maar ook met collega’s van Euretco Digital en extern natuurlijk met allerlei ondernemers. Uitdagingen zijn er nog genoeg, onder meer om binnen Sport nóg efficiënter met elkaar samen te werken. Marketing en online hebben steeds meer raakvlakken, dus dan ligt het voor de hand om daar nog een efficiencyslag in te maken.”