Larissa Nijholt: Eigen initiatief wordt gewaardeerd

Larissa is op 1 juni 2019 begonnen als online marketeer bij Euretco Fashion Europe, daarvoor studeerde ze Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente en werkte ze vier jaar bij Frankwatching, onder meer als productmanager voor de afdeling Events.


“Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in retail en fashion, onder andere vanwege de dynamiek. Toen ik deze functie bij Euretco via LinkedIn zag, dacht ik meteen: dat is wat voor mij. Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor social media en e-mailmarketing. Zowel voor Euretco Fashion zélf als voor een aantal klanten en verschillende labels van de organisatie. Denk hierbij aan Babyface en Blue Rebel.”

“Voor mij is de grootste uitdaging om, als het om online marketing gaat, recht te doen aan de grote diversiteit binnen Fashion en tegelijkertijd te onderzoeken waar nauwere samenwerking mogelijk is. Daarvoor is het belangrijk om goed te overleggen met de accountmanagers en mijn andere collega’s op sales- en marketinggebied. Iedereen moet op de hoogte zijn van wat er speelt en wat wanneer in welke vorm wordt gecommuniceerd.”

“Euretco is een grote en boeiende organisatie, met veel verschillende branches onder zich. Binnen Fashion zijn er nog meer dan genoeg uitdagingen waarmee ik aan de slag kan. Het leuke is dat eigen initiatief gewaardeerd wordt. Als je een goed idee hebt, stel je dat gewoon voor.”