Hendrik-Jan Evers: Ondernemers bezoeken is noodzakelijk

Hendrik-Jan Evers is Marketing Manager Wonen, een functie die hij al een aantal jaren uitoefent en steeds weer een andere inhoud en nieuwe accenten krijgt. Hendrik-Jan heeft een groot netwerk in de wonenbranche opgebouwd en komt graag bij ondernemers over de winkelvloer.


“Het contact onderhouden met ondernemers is niet alleen boeiend maar ook noodzakelijk. Wil je hun een goed advies kunnen geven, dan zul je moeten weten wie zij zijn en vooral wat zij met hun collectie en winkel willen vertellen. Daarvoor moet je letterlijk bij hen over de vloer komen en jezelf verplaatsen in hun situatie. Je wordt door ondernemers gevoed en wij voeden hen weer met hoe ze het best en meest effectief met de consument kunnen communiceren.”

“Mijn werk bestaat voor een deel uit schakelen met verschillende partijen: intern met collega’s en extern met ondernemers en ook leveranciers. Dat maakt het spel ongelooflijk boeiend en afwisselend, ook door de deelbranches waarin we actief zijn: meubelen, woningtextiel en slapen. Ik denk mee met ondernemers, maak communicatieplannen met en voor hen, zet die intern uit, zorg dat er content komt voor folders, magazines, websites en social media. Alles draait om een continue communicatie met consumenten, 24 uur per dag, zeven dagen per week, met een sterke online component.”

“Euretco staat voor mij voor het professioneel ontzorgen van ondernemers. Wij moeten ervoor zorgen dat zij zich volledig kunnen focussen op hun winkel. Laat de rest maar met een gerust hart aan ons over.”