Tim van Gassel: “Professionaliteit en zelf de marketingmix samenstellen bij Euretco Wonen”

Tim van Gassel, eigenaar van B-Leef wonen, zit in de marketingcommissie van Euretco Wonen. Hij heeft een opleiding commerciële economie gevolgd. Hij vertelt enthousiast over het unieke concept van B-Leef wonen.


“Onze winkel is in 2018 een nieuwe weg ingeslagen. We hebben in onze winkel een segment voor de jeugd, de midden leeftijdsklasse en het comfort segment. Elk segment heeft zijn eigen prijzen en stijlen. Het totaal is een beleefconcept. Op deze manier zijn we onderscheidend. We zijn meer dan alleen een woonwinkel. Wij bieden een uitgebreid aanbod met slapen, woningtextiel en meubelen, maar werken daarnaast met externe lokale partners, zodat we een compleet concept kunnen aanbieden aan de consument.

We hebben gekozen om samen te werken met Euretco Wonen vanwege de professionaliteit. Er is een duidelijke onderscheid in marketingpakketten die worden aangeboden. We hebben zelf gekozen voor het mediumpakket. Dit sluit momenteel goed aan bij onze behoefte. We zijn wel voornemend om deze in de toekomst uit te breiden”.

Daarnaast biedt Euretco een overzichtelijke menukaart, zodat we zelf de marketingmix kunnen samenstellen zonder aan professionaliteit te verliezen. De local hero aanpak spreekt ons aan, omdat wij de klant zelf het beste kennen. Zeker gezien onze duidelijk segmentering kunnen we goed afstemmen op onze klanten. Door deze perfecte fine tuning kunnen we onze naam op een professionele wijze uitdragen.