René Frunt: "BINNEN is succesvol, met veel expertise"

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.


“Vloeren, zonwering en gordijnen zijn onze voornaamste productgroepen,” vertelt René Frunt. “We zijn sinds 1 januari 2016 lid van Euretco, vooral om de consumentenmarkt beter te kunnen benaderen. We hebben veel ervaring op projectgebied en na meer dan dertig jaar heeft die markt weinig geheimen meer voor ons. Maar om met een winkel consumenten aan je proberen te binden, is een heel ander verhaal. Daarvoor heb je een partij nodig die dat als geen ander beheerst en zo zijn we bij Euretco terechtgekomen.”

“We zijn BINNEN-lid geworden, een succesvolle formule met veel expertise waarvan wij graag gebruik maken. Bovendien kun je de marketing als individuele zelfstandige nooit op een hoog professioneel niveau doen, evenmin als het communiceren op internet en via social media. Ook bij eventuele zakelijke problemen, van welke aard dan ook, kan ik aankloppen bij Euretco. Daarnaast vind ik het prettig om regelmatig met collega-ondernemers in Euretco-verband te kunnen overleggen.”