Johan van der Boom: Het is nu een kwestie van doorzetten

“Mijn opa begon net na de oorlog met een timmerbedrijf, met een eigen zagerij. Vanwege gezondheidsproblemen is hij in 1967 een winkel gestart. Van 100 m2 toen is de winkel in de loop der jaren uitgegroeid tot 4000 m2, met twee formules: Multimate en Otak. Doe-het-zelf en wonen onder één dak blijken elkaar prima aan te vullen en versterken, waarbij de mannen meestal kiezen voor het eerste en de vrouwen voor het tweede.”


“De handel trekt verder aan, consumenten investeren weer meer in en rond hun woning en daar profiteren wij van. We hebben een buitendienst met twee medewerkers die monteren en installeren op locatie. Onze klanten zijn zeer tevreden over deze service en waarderen deze ook. Dat blijkt ook uit de snelle betalingen nadat we gefactureerd hebben. Hoogtepunten zijn er genoeg geweest, waaronder een uitstekende samenwerking met stylisten die haar vruchten ook zakelijk gezien afwerpt. Een mooi project was de plaatsing van zeven kastenwanden in een nieuwe woning.” 

“Ik zie dat er bij DGN retail hard gewerkt wordt. De neuzen van ondernemers staan goeddeels in dezelfde richting en Euretco is een sterke partner, ook in financieel opzicht. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst, versterkt door de samenwerking met EK. Het is nu een kwestie van doorzetten, aanpakken en gas geven.”