Caressa Baldew: Continu scherp blijven

Caressa Baldew werkt sinds vijf jaar als buyer bij INTERSPORT, waar ze verantwoordelijk is voor vier sportcategorieën. Samen met een collega is ze medeverantwoordelijk voor het project INTERSPORT Academy en zit ze in het adviesteam voor de eigen merken van de organisatie.


“Alles in de retail verandert in hoog tempo. Dat spreekt mij erg aan, omdat het veel afwisseling in het werk brengt en je continu scherp moet blijven. Geen enkel seizoen is hetzelfde en er blijven interessante uitdagingen op mijn pad komen, zoals de INTERSPORT Academy waar we on- en offline tools voor winkelmedewerkers ontwikkelen. Ik heb van oorsprong een marketing-achtergrond, dus dat past wel bij mij.”

“INTERSPORT is een grote organisatie, met een internationale reikwijdte. Je kijkt vanuit Nederland over de grenzen en ziet wat er internationaal op sportgebied aan ontwikkelingen zijn. Het boeiende van Euretco is, dat je de mogelijkheid hebt om kennis op te doen en te delen met collega’s die voor een van de andere branches binnen de organisatie werkzaam zijn.”