Arnold Nijenbanning: Decorette is de perfecte aanvulling voor onze winkel

Arnold Nijenbanning is eigenaar van een Hubo XL van 1250 m2 in Nieuw-Amsterdam. Hij kocht de winkel zeven jaar geleden en koos na de teloorgang van Doeland voor Hubo, vanwege de krachtige formule. Hij was al aangesloten bij DGN retail en - na de overname - sinds 2014 bij Euretco.


“De eerste jaren hebben we omzet moeten opbouwen, omdat we de winkel uit een faillissement hadden overgenomen. Bij Hubo XL krijgen klanten service, specialisme, vakmanschap en een persoonlijke benadering. We opereren vooral lokaal en onderscheiden ons van de grote bouwmarkten door het uitgebreide advies aan onze klanten; we zijn pas tevreden als een klant met een antwoord op zijn vraag de winkel verlaat.”

“Als ondernemer ben je altijd op zoek naar onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde. Dat hebben wij onder meer gedaan door een shop-in-shop van Decorette in onze winkel op te nemen. Dat is een goede greep gebleken, want we trekken er nieuwe klanten mee. Het Decorette-assortiment is een perfecte aanvulling op het Hubo-woonassortiment, zoals kasten, deuren en binnenzonwering. Dankzij Decorette hebben we onze totale winkel geüpgraded en blijven we weg van het actiegeweld van de grootschalige bouwmarkten.”

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Decorette winkel.