The Athlete's Foot Your sneakerstore!

The Athlete’s Foot is een full-franchiseformule met een uitgebreid assortiment sneakers. Ook heeft The Athlete’s Foot een brede collectie sport-lifestyle kleding en accessoires van sportauthentieke merken zoals Nike, adidas, Asics, Puma, New Balance, Vans en Converse.

Your sneakerstore!

The Athlete’s Foot is een full-franchiseformule met een uitgebreid assortiment sneakers. Ook heeft The Athlete’s Foot een brede collectie sport-lifestyle kleding en accessoires van sportauthentieke merken zoals Nike, adidas, Asics, Puma, New Balance, Vans en Converse.

De formule heeft meer dan 55 winkels in Nederland en is onderdeel van een wereldwijd netwerk met bijna 500 winkels in 27 landen. In 2012 werd The Athlete's Foot overgenomen door INTERSPORT International Corporation (IIC). In Europa groeit The Athlete’s Foot; bijna maandelijks worden nieuwe winkels geopend in onder meer Italië, Portugal, Denemarken, Ierland en Nederland.

The Athlete’s Foot wil voor millennials the place to be zijn en hen inspireren om hun individuele stijl, voorkeuren en persoonlijkheid uit te dragen en na te streven. Met het unieke athletic inspired, lifestyle sneaker-concept van The Athlete’s Foot spreken we een brede doelgroep aan en zijn we een toegankelijke winkelformule voor jong en oud, met de focus op studenten en young professionals.

Onze onderscheidende merkwaarden zijn:

  • Inspiring - Unieke, eigen stijl en identiteit uitdragen
  • Challenging - “Become the athlete of…” 
  • Connecting - Verbindingen faciliteren en verbinden
  • Sharing - Passie, fun en kennisdelen
  • Activating - Unieke acties en events organiseren

Je eigen sneaker shop starten?
Wij zijn op zoek naar sneakerfans met passie voor ondernemen. Heeft u kennis van de sneakermarkt en ervaring binnen de retail? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek of u de volgende The Athlete's Foot ondernemer kunt zijn.

The Athlete’s Foot - The most inspiring combination of sport and style.

 

 

 

Uw contactpersoon
Ruud Morien Sport

Ruud Morien is binnen Euretco Sport als expansiemanager uw eerste aanspreekpunt voor INTERSPORT, Runnersworld en The Athlete's Foot.

Functie Expansie manager
Telefoon +31 6 53154512
Mobiel
E-mail r.morien@euretco.com
Echte verhalen van Sport ondernemers

René Vrieling is eigenaar van een aantal sneaker stores van The Athlete’s Foot: in Alkmaar, Leeuwarden, Haarlem en Hoorn. De laatste winkel was de eerste in Nederland die werd verbouwd volgens het Sport with Style-concept. Intussen zijn er in ons land een kleine zestig vestigingen van de ook internationaal sterke formule.

Nieuws Sport

Eind septeber is de grootste Nederlandse store van The Athlete’s Foot in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht geopend. Eigenaar Mik Ruskauff is vol vertrouwen over de toekomst: “We gaan knallen!”

Zo sluit ik me aan bij The Athlete's Foot
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.