Het verhaal van Runnersworld

Op het gebied van hardlopen is Runnersworld marktleider en het startpunt voor iedere loper. Recreatieve en (semi)professionele hardlopers vinden bij Runnersworld een uitgebreid A-merkaanbod van hardloopschoenen, -kleding en -accessoires.

Onze lopers maken werk van hun passie!
Het startpunt voor iedere loper! Runnersworld is een hardloopspeciaalzaak voor deskundig advies, uitgebreide loopanalyse, hoogwaardige A-merken schoenen, kleding, accessoires, voeding, en nog veel meer.

Persoonlijk en deskundig
Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft 18 winkels in Nederland en richt zich daarbij vooral op hoogwaardige service en advies. Bij de formule vinden hardlopers niet alleen een uitgebreid assortiment aan A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires, ze kunnen er ook terecht voor een passend advies op hardloopgebied. In de winkels staan ervaren en enthousiaste hardlopers klaar om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste schoen wordt gezet. Daarbij maken ze onder meer gebruik van een geavanceerde loop- en voetanalyse met videobeelden.

Bij het opstarten van de winkel wordt u door Euretco centraal ondersteund. Voorafgaand wordt u als ondernemer uitgebreid gescreend, we helpen u bij een vestigingsplaatsonderzoek en het opstellen van de financieringsaanvraag. Daarnaast bieden wij professionele ondersteuning bij onder meer de winkelinrichting, automatisering en facturering, inkoop, communicatie en (online) marketing. Zo houdt u voldoende tijd over om te doen waar u goed in bent: het lopen voor hardlopers aangenamer maken.

Start een eigen Runnersworld winkel
Wij zijn op zoek naar ondernemers met passie voor running en kennis van de Retail. Neem contact met ons op voor meer informatie en kijk of uw ideeën over ondernemen met de visie van Runnersworld aansluiten.

Runnersworld, de nummer 1 in hardlopen.

Uw contactpersoon
Ron Bruinenberg

Ron Bruinenberg is binnen Euretco uw eerste aanspreekpunt voor Intersport en Runnersworld. 

Functie Manager Retail & Expansion SG
Telefoon +31 33 253 2213
Mobiel +31 6 20414685
E-mail r.bruinenberg @euretco.com
Echte verhalen van Sport ondernemers

Met zijn vrouw Erna begon Danny Pormes in 2004 een hardloopwinkel in Hoorn, tien jaar later volgde een vestiging in Purmerend. Beide winkels zijn aangesloten bij Runnersworld, en daarmee bij Euretco. Danny, oud-officier der mariniers, is zelf actief in running en voert zijn medewerkers - allemaal ervaren hardlopers - op de winkelvloer aan.

Nieuws Sport

Marcel en Jetske Fiering mogen zich sinds 1 oktober 2020 de nieuwe eigenaars noemen van Runnersworld Rotterdam Centrum.

Zo sluit ik me aan bij Runnersworld
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.