Het verhaal van INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor alle sporters. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten wij in het kloppend hart van sport en willen wij graag iedereen helpen om zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland, onderdeel van een wereldwijd netwerk met zo’n 5.500 winkels in ruim 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt.

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden. INTERSPORT is dé specialist in onder meer voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey. De professionals van INTERSPORT geven klanten een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van zelfstandig ondernemers. Bovendien draagt INTERSPORT graag bij aan een gezondere levensstijl. Onze filosofie hierbij is simpel; hoe leuker het is, hoe vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er maximaal plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, THE HEART OF SPORT.

Ondernemer worden van INTERSPORT
Elke winkel wordt zelfstandig en onafhankelijk gerund door ondernemers. Deze ondernemers kennen de lokale consument en sportclubs als geen ander, waardoor zij het beste advies, begeleiding en waarde kunnen meegeven. Voor diverse plaatsen in Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers, liefst met retailervaring, passie voor sport en kennis van de lokale markt. Neem contact met ons op, door middel van het aanmeldformulier onderaan deze pagina, voor meer informatie en kijk of uw ideeën over ondernemen met de visie van INTERSPORT aansluiten.

Uw contactpersoon
Ron Bruinenberg

Ron Bruinenberg is binnen Euretco uw eerste aanspreekpunt voor Intersport en Runnersworld. 

Functie Manager Retail & Expansion SG
Telefoon +31 33 253 2213
Mobiel +31 6 20414685
E-mail r.bruinenberg @euretco.com
Echte verhalen van Sport ondernemers

Intersport Meijers is een van de eerste INTERSPORT-winkels in het nieuwste 2.0 store concept van INTERSPORT en is gelegen aan de Dorpsstraat 42-44 in Nunspeet. De specialisten van Intersport Meijers staan elke dag klaar om alle sporters te helpen om zijn of haar sportdoelen te bereiken en een plekje te vinden binnen ‘The Heart of Sport’.

Nieuws Sport

Euretco B.V., de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland, heeft in april 2021 van Intersport International Corporation (IIC) de Intersport licentie voor Ierland verkregen.

Zo sluit ik me aan bij INTERSPORT
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.