Samenwerkingsvormen


Euretco biedt zelfstandig ondernemers verschillende samenwerkingsvormen. Denk aan samenwerken op het gebied van centraal betalen, centrale inkoop, private labels, formules en franchise. De grenzen zijn niet scherp en ook varianten in samenwerking zijn mogelijk. Als zelfstandig ondernemer bepaalt u altijd zelf welke samenwerkingsvorm het best bij u en uw onderneming past.

Centraal Betalen
Ondernemers en leveranciers waarderen Centraal Betalen van Euretco in hoge mate. Uw zorgen over tijdige betaling behoren daarmee tot het verleden en uw kredietwaardigheid neemt toe.

Private labels
Met een private label, een sterk huismerk voor een sterke identiteit, zorgt u voor een eigen handschrift en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kunt u rekenen op meerdere leveringen per seizoen.

Formules
Als ondernemer profiteert u van een succesvol en compleet ondernemingsconcept. U blijft verantwoordelijk voor het succes van uw eigen winkelvloer, terwijl Euretco zich richt op de marketing en aansturing van de totale organisatie.

Franchise
Euretco heeft verschillende (internationaal) succesvolle merken en formules in haar portfolio en biedt ook franchisemogelijkheden. Als ondernemer blijft u verantwoordelijk voor de winkel, waarbij Euretco u een sterke merknaam inkoop- en marketingondersteuning biedt. Franchising draagt bij aan het vergroten van rendement en naamsbekendheid.