Euretco erkent het belang van ondernemers

Euretco B.V, onderdeel van de EK/Servicegroup, erkent het belang van ondernemers en zet de bij haar aangesloten retailers dan ook extra in het zonnetje op 15 november 2019, de Dag van de Ondernemer.


Knooppunt Hoevelaken

Euretco leden ontvingen deze week het boekje ‘Knooppunt Hoevelaken’, een referentie én knipoog naar de locatie waar Euretco al jaren gehuisvest is. Het boekje gaat in op thema’s waar ondernemers dagelijks mee te maken krijgen, zoals: leiderschap, slimmer werken én leven, communiceren en sociale vaardigheden. “Met het boekje willen we onze waardering voor het ondernemerschap kenbaar maken aan onze leden” zegt Gertjo Janssen, Managing Director Euretco. “Zelfstandig ondernemerschap is prachtig en gaat veel verder dan ‘slechts’ het runnen van een eigen bedrijf. Ondernemers verdienen die erkenning elke dag, maar zeker op de Dag van de Ondernemer.“

 

Een divers Nederlands retaillandschap 

“Wij zien onze leden als partners” zegt Gertjo Janssen “We handelen in hun belang en willen zoveel mogelijk van toegevoegde waarde zijn, zodat zij maximale bedrijfsresultaten kunnen behalen. Die toegevoegde waarde zit in het bieden van vakmanschap, innovatie in combinatie met de kracht én het gemak van een grootwinkelbedrijf.”

“Samen met onze leden gaan we voor het behoud van een divers Nederlands retaillandschap. Dat lukt je niet alleen, dat doe je samen!”, aldus Gertjo.