Nieuws
Exclusief woonevent A-merken
Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.
Linolux kiest voor Euretco
Hoevelaken, 20 december 2016 – Linolux, met achttien winkels in Nederland, heeft onlangs voor Euretco Centraal Betalen gekozen. “We keren hiermee terug naar Euretco in de wetenschap dat de organisatie op dit gebied jarenlange expertise heeft,” aldus Tom Schilderman, coöperatievoorzitter van Linolux en tevens eigenaar van een Linolux-winkel in Maastricht.
Vernieuwd Vivante groeit met nieuwe ondernemers
Hoevelaken, 6 december 2016 – Woonmodeconcept Vivante ontwikkelt zich dynamisch. Er werd een nieuwe huisstijl ingevoerd, recent is een compleet nieuw winkelinterieur gelanceerd en er sluiten zich nieuwe ondernemers aan die graag met het concept aan de slag willen, zoals Pot uit Axel.
Morgana kiest voor Euretco
Hoevelaken, 18 oktober 2016 – Franchiseformule Morgana, met vijftien slaapspeciaalzaken in Nederland, heeft onlangs voor Euretco Centraal Betalen gekozen.
BINNEN lanceert 360 graden-marketingcampagne
Winkelformule BINNEN van Euretco, met momenteel dertig aangesloten ondernemers, blijft groeien. Komend jaar staat in het teken van verdere expansie met nieuwe ondernemers en van aantrekkelijke consumentenacties die worden gecommuniceerd met een 360 graden-marketingcampagne.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
Volgende pagina