Nieuws
Euretco Fashion en Fashion Cloud gaan partnerschap aan
Een nieuw partnerschap voor Euretco Fashion: Euretco Fashion implementeert in de toekomst productgegevens van Fashion Cloud in haar nieuwe omnichannel-services. Beide bedrijven helpen samen merken en retailers hun online aanwezigheid te verbreden en zo de wholesale community in het algemeen te versterken.
Euretco en Stockbase gaan intensief samenwerken
Euretco Fashion is momenteel bezig om nieuwe omnichannel services voor haar leden te ontwikkelen, waaronder e-commerce toepassingen. Stockbase maakt onderdeel uit van deze propositie en wordt gezien als toegevoegde waarde voor de retailer.
Succesvolle Marketing Insights
Maandag 25 maart gunde Marketing Insights het podium aan twee externe sprekers. Rutger Steenbergen van SEO Zwolle en David Dekker van Join.Marketing. Beide professional marketeers en onder meer bekend van de populaire marketing community Frankwatching waar ze beide auteur zijn.
Style&Dress - Man&Zo:  sfeervolle druk bezochte beursdagen
Donderdag 7 februari 2019 - Op maandag 4 en dinsdag 5 februari vond de wintereditie van de #SDMZ plaats in Hoevelaken. Ruim 100 merken en labels in dames- en herenmode, schoenen en accessoires presenteerden hun FW2019- en korte termijn collecties.
Derde editie Bubbles & Bites Berlijn op 15 januari jl. waardevol event voor internationale krachtenbundeling in de Retail
De imposante voormalige zuivelfabriek Bolle diende dit keer als podium van hét internationale fashionretail-event van 2019. Een internationaal gezelschap van meer dan 400 retailers en leveranciers streek neer bij het door Euretco Fashion / EK Servicegroup en ModeRing georganiseerde event om in informele sfeer met elkaar de ontwikkelingen in retail en fashion te bespreken. Onder het genot van diverse gerechten van Berlin Cuisine fungeerde Bubbles & Bites als een welverdiende onderbreking van de bezoeken aan de Berlijnse vakbeurzen als Panorama, Premium en Seek.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
Volgende pagina