Nieuws
Succesvolle Marketing Insights
Maandag 25 maart gunde Marketing Insights het podium aan twee externe sprekers. Rutger Steenbergen van SEO Zwolle en David Dekker van Join.Marketing. Beide professional marketeers en onder meer bekend van de populaire marketing community Frankwatching waar ze beide auteur zijn.
Style&Dress - Man&Zo:  sfeervolle druk bezochte beursdagen
Donderdag 7 februari 2019 - Op maandag 4 en dinsdag 5 februari vond de wintereditie van de #SDMZ plaats in Hoevelaken. Ruim 100 merken en labels in dames- en herenmode, schoenen en accessoires presenteerden hun FW2019- en korte termijn collecties.
Derde editie Bubbles & Bites Berlijn op 15 januari jl. waardevol event voor internationale krachtenbundeling in de Retail
De imposante voormalige zuivelfabriek Bolle diende dit keer als podium van hét internationale fashionretail-event van 2019. Een internationaal gezelschap van meer dan 400 retailers en leveranciers streek neer bij het door Euretco Fashion / EK Servicegroup en ModeRing georganiseerde event om in informele sfeer met elkaar de ontwikkelingen in retail en fashion te bespreken. Onder het genot van diverse gerechten van Berlin Cuisine fungeerde Bubbles & Bites als een welverdiende onderbreking van de bezoeken aan de Berlijnse vakbeurzen als Panorama, Premium en Seek.
High Tech Campus Eindhoven uitmuntende gastheer voor woMENspiration 2018
Een middag vol paradoxen startte met Philips die de Euretco Fashion gasten de weg wees met boomstamfakkeltjes langs het pad. Paradoxen speelden ook een rol in de presentaties van Christine Boland en Stefan Compeer. Robotica versus de menselijkheid, nieuwe kunststoffen versus de terugkeer van ribkatoen en ambachtelijke materialen, de digitale wereld tegenover de echte wereld. Tot slot traden wij bij de Innovated Signify Light Tour binnen in de wereld van kunstmatig licht. Waar Philips inzicht gaf in de psychologische effecten van licht en de grote tegenstellingen in menselijk gedrag als gevolg ervan.
Met een zomers gevoel op inkoop! Style&Dress en Man&Zo werd goed bezocht
Een volle parkeerplaats bij Euretco in Hoevelaken afgelopen maandag 30 en dinsdag 31 juli. Ondanks de tropische temperaturen, werd de beurs goed bezocht en was de stemming positief. Tijdens de Style&Dress en Man&Zo presenteerden meer dan 120 merken hun collectie(s) voor zomer 2019 aan de bij Euretco aangesloten ondernemingen.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
Volgende pagina