Nieuws
Euretco Buying Days op 31 januari & dinsdag 1 februari 2022
Op maandag 31 januari & dinsdag 1 februari 2022 vinden opnieuw de Euretco Buying Days in Hoevelaken plaats. Tijdens deze beurs bieden wij ondernemers en leveranciers een platform om orders te schrijven. Een beurs met vooral een praktisch karakter.
Makkelijk duurzaamheidsdata delen met GS1 Fashion Base
GS1, Euretco, Inretail en Modint zetten een belangrijke stap naar transparante communicatie over duurzaamheid. In de nieuwste versie van GS1 Fashion Base zijn de belangrijkste duurzaamheidskenmerken opgenomen. Deze kunnen gebruikt worden bij productinformatie voor diverse communicatiekanalen.
Euretco en Stockbase gaan intensief samenwerken
Euretco Fashion is momenteel bezig om nieuwe omnichannel services voor haar leden te ontwikkelen, waaronder e-commerce toepassingen. Stockbase maakt onderdeel uit van deze propositie en wordt gezien als toegevoegde waarde voor de retailer.
Euretco Fashion en Fashion Cloud gaan partnerschap aan
Een nieuw partnerschap voor Euretco Fashion: Euretco Fashion implementeert in de toekomst productgegevens van Fashion Cloud in haar nieuwe omnichannel-services. Beide bedrijven helpen samen merken en retailers hun online aanwezigheid te verbreden en zo de wholesale community in het algemeen te versterken.
Winnaars EK Passion Star 2019
Tijdens de EK Passion Party op 18 september zijn 3 ondernemers bekroond met de EK Passion Star voor hun uitzonderlijke passie en uitstekende prestaties in retail. Twee van de prijzen gingen naar Nederlandse ondernemers.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
Volgende pagina