Nieuws
EURETCO TROTS OP ZELFSTANDIG ONDERNEMERS
Voor het derde jaar op rij besteedt Euretco, onderdeel van de EK/servicegroup, in november aandacht aan de Dag van de Ondernemer.
Retail: spreid acties maximaal
Euretco, INretail en RND roepen ondernemers op hun marketingacties vanaf zaterdag over een langere periode te spreiden. Dat voorkomt drukte in de winkelstraten en op het online kanaal. “Zaterdag komt Sinterklaas aan in ons land. Consumenten roepen we op om de cadeaus tijdig te kopen om er zeker van te zijn dat iedereen zijn aankopen ook op tijd in huis heeft. De organisaties maken van veilig winkelen topprioriteit. Samen moeten we zorgen voor een goed verloop van de komende feestdagenperiode die zeven weken duurt,” aldus de partijen die de handen ineen hebben geslagen.
Deadline definitieve aanvraag NOW
Doe uiterlijk 31 oktober uw definitieve aanvraag NOW voor de eerste aanvraagperiode.
Euretco/EK Groep: vernieuwde raad van bestuur
Gertjo Janssen en Jochen Pohle zullen per 1 oktober 2021 gezamenlijk toetreden tot de EK raad van bestuur. Dit na het vertrek van Susanne Sorg, voormalig lid van de EK raad van bestuur.
Euretco krijgt 60.000 'nieuwe werknemers'
Op 29 juni jl. is er, in samenwerking met SINNER, op het Euretco terrein in Hoevelaken een bijenkast geplaatst, om zo bij te dragen aan het herstel en behoud van bijenvolken in Nederland.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
Volgende pagina