Nieuws
Hubo IJsselstein opent deuren
Op donderdag 17 juni 2021 opent Hubo IJsselstein zijn deuren, na een fikse ombouw van de 3.500m2 grote winkel naar de nieuwe Hubo huisstijl.
Alle Multimate's om naar Hubo
DGN retail B.V., franchisegever van Hubo, bouwde sinds 2016 ruim 65 Multimate’s om naar de Hubo formule. In mei 2021 rondde DGN de laatste ombouw van Multimate naar Hubo af. Met 190 winkels is Hubo nu de doe-het-zelf formule met de meeste winkels in Nederland.
Weer 3 Multimate's om naar Hubo
In de eerste helft van maart 2021, wordt de ombouw van 3 Multimate’s naar Hubo afgerond. Na afronding van de ombouw bij Multimate's Edam, Heerde en Kapelle, volgen in de tweede helft van maart én april in totaal nog 9 Multimate’s.
De Hubo mbo opleiding is van start
In 2020 kondigde DGN retail, franchisegever van Hubo en Multimate, al aan te starten met een officiële Hubo mbo 3 opleiding. Op woensdag 27 januari jl. is de opleiding officieel van start gegaan en zaten de studenten van het eerste leerjaar in de digitale schoolbanken.
Multimate's in Castricum en Bunschoten om naar Hubo
Franchisegever DGN retail B.V. houdt de vaart erin. Weer zijn twee Multimate’s omgebouwd naar Hubo. Het aantal Multimate’s in Nederland is nu op twee handen te tellen. Eind april tracht DGN alle Multimate's én Hubo's omgebouwd te hebben naar de vernieuwde Hubo huisstijl.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
Volgende pagina