Nieuws
Euretco neemt Skandia over
Euretco, moederbedrijf van DGN retail, bekend van de franchiseformules Hubo en Multimate, heeft recent het merk Skandia overgenomen van THR uit Apeldoorn.
Decorette gaat naar Duitsland
De Decorette formule wordt in januari 2020, onder de naam HOMED, in de Duitse markt gelanceerd. Duitse ondernemers konden tijdens de EK Live beurs van 15 t/m 17 januari 2020 voor het eerst kennismaken met de formule.
Decorette opent shop-in-shop bij Flinders
Op 1 juli jl. hebben Decorette en Flinders hun handtekening gezet onder een samenwerking. Na een periode van opbouw zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.
DGN retail tekent Convenant Preventie Woninginbraken
Bouwmarkten, ijzerwarenspeciaalzaken, overheid en politie maken zich samen sterk om woninginbraken te voorkomen. Zij ondertekende in week 41, in de Week van de Veiligheid, het Convenant Preventie Woninginbraken.
Formido’s Breda, Maasdam én IJsselstein worden Hubo
De ondernemers van de Formido’s in Breda, Maasdam én IJsselstein hebben begin augustus 2019 hun handtekening gezet onder een samenwerking met DGN retail B.V., franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette. In totaal hebben nu 14 Formido’s gekozen voor Hubo.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
Volgende pagina