Nieuws
Hubo wint 'Beste Folder Award 2021'
Na de winst in 2019 valt Hubo opnieuw in de smaak met de gedrukte folder en wint daarmee de “Beste Folder Award 2021”. De ruim 6.000 consumenten verkozen de doe-het-zelf keten in de categorie Huis, Tuin en Dier onder andere boven Karwei en Intratuin. Landelijk gezien eindigde Hubo zelfs op de derde plek van folders met de hoogste consumentenwaardering.
Decorette: Maak kennis met de mooiste woonformule van Nederland
Maak kennis met de formule in onze nieuwste acquisitievideo.
Hubo bos in recordtempo compleet
Om bij te dragen aan het wereldwijd behoud van bossen investeerde doe-het-zelf keten Hubo in de vergroening van natuurgebied Het Groene Woud in Boxtel en het tropisch regenwoud Turrubares Region in Costa Rica. Dat deed Hubo met de campagne ‘Hubo bos’, waarbij minimaal 2.500 bomen de grond in moesten gaan. Klanten konden meedoen door middel van een donatie van 300 klantenpaspunten, aan elke donatie voegde Hubo nog eens 3 euro toe, voldoende voor het planten van één boom.
Retailer of the Year verkiezing: Hubo genomineerd
Op 19 augustus jl. zijn de genomineerde voor de “Beste Winkelketen van Nederland 2021-2022” én de “Webshop Award Nederland 2021-2022” bekendgemaakt. Hubo is één van de genomineerde voor de Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Bouwmarkten.
Hubo en enie.nl lanceren de ZonneConfigurator
Medio 2019 startte Hubo een pilot bij 6 van haar vestigingen, voor de verkoop van zonnepanelen. Hubo breidde haar assortiment ‘besparend wonen’ uit in samenwerking met landelijke leverancier enie.nl. Vanwege het succes van de pilot wordt de samenwerking nu verder uitgerold. Beide partijen besloten om de samenwerking verder te intensiveren door ook een Hubo zonnepaneel configurator te lanceren.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 8
Volgende pagina