Nieuws
Decorette opent shop-in-shop bij Flinders
Op 1 juli jl. hebben Decorette en Flinders hun handtekening gezet onder een samenwerking. Na een periode van opbouw zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.
DGN retail tekent Convenant Preventie Woninginbraken
Bouwmarkten, ijzerwarenspeciaalzaken, overheid en politie maken zich samen sterk om woninginbraken te voorkomen. Zij ondertekende in week 41, in de Week van de Veiligheid, het Convenant Preventie Woninginbraken.
Formido’s Breda, Maasdam én IJsselstein worden Hubo
De ondernemers van de Formido’s in Breda, Maasdam én IJsselstein hebben begin augustus 2019 hun handtekening gezet onder een samenwerking met DGN retail B.V., franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette. In totaal hebben nu 14 Formido’s gekozen voor Hubo.
Grootste Formido kiest voor Hubo
Ondernemers Patrick en Maykel Zwanenburg van Formido Bodegraven en Formido Waddinxveen hebben op 12 juli jl. hun handtekening gezet onder een overeenkomst met DGN retail B.V., franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette.
Decorette en Flinders slaan handen ineen
Op 1 juli 2019 hebben Decorette en Flinders in Zaandam hun handtekening gezet onder een samenwerking. De twee merken bekrachtigen hiermee hun intentie om gezamenlijk consumenten te voorzien van een compleet interieur op maat.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
Volgende pagina