Nieuws
Runnersworld slaat handen ineen met het Ministerie van Defensie
Runnersworld zal duurzame én kwalitatief hoogwaardige sportbeha’s leveren voor alle vrouwelijke Nederlandse militairen. Een sportbeha die niet alleen de beste is in zijn soort, maar ook het meest verantwoord. Bij een beroep dat veel lichamelijke inspanning vergt, is het van belang dat de uitrusting van de best mogelijke kwaliteit is. Daarnaast is Defensie een wereldwijde voorloper m.b.t. maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Euretco bouwt aan franchiseconcept in de speelgoedbranche
Euretco opent in de loop van dit jaar een eerste pilotvestiging van een nieuw franchiseconcept in de speelgoedbranche. De retailservice-organisatie uit Hoevelaken werkt hiertoe samen met zeven voormalige Intertoys-ondernemers, met negen vestigingen*.
VME Nederland en Euretco Wonen bundelen krachten
Vanaf 1 juli 2019 ontstaat met de oprichting van de Woon Retail Groep de grootste en krachtigste Nederlandse retail service organisatie (RSO) voor zelfstandige MKB-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche. Twee toonaangevende Nederlandse RSO’s, Euretco Wonen en VME Nederland, bundelen hierin hun krachten.
Succesvolle Marketing Insights
Maandag 25 maart gunde Marketing Insights het podium aan twee externe sprekers. Rutger Steenbergen van SEO Zwolle en David Dekker van Join.Marketing. Beide professional marketeers en onder meer bekend van de populaire marketing community Frankwatching waar ze beide auteur zijn.
Doe het zelf
Hubo HOMED
Op 28 maart 2019 is bij Hubo Zutphen de eerste HOMED geopend, het nieuwe shop-in-shop concept binnen de woningtextiel branche.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 9
Volgende pagina