Nieuws
Exclusief woonevent A-merken
Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.
Style&Dress - Man&Zo:  sfeervolle druk bezochte beursdagen
Donderdag 7 februari 2019 - Op maandag 4 en dinsdag 5 februari vond de wintereditie van de #SDMZ plaats in Hoevelaken. Ruim 100 merken en labels in dames- en herenmode, schoenen en accessoires presenteerden hun FW2019- en korte termijn collecties.
Longlist Libris Literatuur Prijs 2019 en opening Start Jouw Leesclub
Maandag 4 februari 2019 - De longlist met daarop de achttien kandidaten voor de Libris Literatuur Prijs 2019 is door de jury bekendgemaakt. Tegelijk lanceert de organisatie van de Libris Literatuur Prijs www.startjouwleesclub.nl om nog meer mensen te interesseren voor de gekozen boeken en enthousiasmeren om die te gaan lezen. Lezers die zich opgeven op de site maken kans op prijzen door een leesclub van minimaal twee personen te vormen rond één van de boeken. Onder de prijzen: het bijwonen van de prijsuitreiking tijdens het besloten galadiner, met een overnachting in het Amstel Hotel in Amsterdam.
Derde editie Bubbles & Bites Berlijn op 15 januari jl. waardevol event voor internationale krachtenbundeling in de Retail
De imposante voormalige zuivelfabriek Bolle diende dit keer als podium van hét internationale fashionretail-event van 2019. Een internationaal gezelschap van meer dan 400 retailers en leveranciers streek neer bij het door Euretco Fashion / EK Servicegroup en ModeRing georganiseerde event om in informele sfeer met elkaar de ontwikkelingen in retail en fashion te bespreken. Onder het genot van diverse gerechten van Berlin Cuisine fungeerde Bubbles & Bites als een welverdiende onderbreking van de bezoeken aan de Berlijnse vakbeurzen als Panorama, Premium en Seek.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 8
Volgende pagina