Nieuws
Hubo en Multimate ondernemers in het zonnetje gezet
Op vrijdag 10 juli jl. hebben alle Hubo en Multimate ondernemers een goed gevulde borreltas ontvangen vanuit franchisegever DGN retail B.V.
INTERSPORT DOKKUM neemt SPORT 2000 DRACHTEN over
Per 10 juli 2020 nemen Freerk de Beer en Melvin Huizenga de SPORT 2000 winkel in Drachten over van Rene Veneboer. Een verdere stap in de expansie ontwikkeling van deze ondernemers. “Door de overname van SPORT 2000 in Drachten is een gezonde situatie ontstaan, er is in het huidige winkelklimaat plaats voor één goede sportwinkel in Drachten ” aldus Ruud Morien expansiemanager Euretco.
Runnersworld Arnhem gekocht door nieuwe ondernemer
“Een jongensdroom die uitkomt. Mijn eigen zaak waar alles waar ik van houd samenkomt: Hardlopen, mensen helpen, passie voor het vak, ondernemerschap.” Per 1 augustus mag Bas Visserman (foto rechts) zich eigenaar noemen van Runnersworld Arnhem. De plannen zijn groots. De winkel zal eerst omgezet worden naar het Runnersworld Advanced winkelconcept en daarna gaat dit meer worden dan een winkel. Het wordt een uitvalsbasis voor hardlopers uit de regio, biedt een podium aan lokaal talent en atleten die iets voor de sport betekenen en zal nauw en actief betrokken zijn bij lokale hardloopwedstrijden.
Sander Kollaard winnaar Libris Literatuur Prijs 2020
De Libris Literatuur Prijs 2020 gaat naar Sander Kollaard voor zijn roman Uit het leven van een hond. Dat maakte jurylid Bo van Houwelingen vanavond live bekend in de studio van Nieuwsuur. Kollaard, die in Zweden woont en niet naar Nederland kon komen, vernam het nieuws via een rechtstreekse telecommunicatieverbinding. Door persoonlijke omstandigheden kon juryvoorzitter Ionica Smeets niet in de studio aanwezig zijn.
Euretco, Modefabriek en Fashion Cloud slaan handen ineen om van de Digital Fashion Week een succes te maken
Euretco en Modefabriek sluiten zich aan als event partners bij de door Fashion Cloud georganiseerde ​Digital Fashion Week, die 28-30 juli plaatsvindt. Het digitale beursconcept geeft mode-ondernemers de mogelijkheid gedurende drie dagen een overzicht te krijgen van nieuwe collecties van merken en inspiratie op te doen.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 15
Volgende pagina