Nieuws
WoMENspiration op SS Rotterdam: de koers uitzetten voor 2020
De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.
Decorette opent shop-in-shop bij Flinders
Op 1 juli jl. hebben Decorette en Flinders hun handtekening gezet onder een samenwerking. Na een periode van opbouw zal de Decorette shop-in-shop op maandag 2 december 2019 officieel bij Flinders geopend worden.
Euretco erkent het belang van ondernemers
Euretco B.V, onderdeel van de EK/Servicegroup, erkent het belang van ondernemers en zet de bij haar aangesloten retailers dan ook extra in het zonnetje op 15 november 2019, de Dag van de Ondernemer.
Jase&Joy opent winkel in Amstelveen
Op vrijdag 15 november a.s. opent de nieuwste winkel van Jase&Joy, in het winkelcentrum ‘Stadshart’ in Amstelveen. Het is de eerste Jase&Joy speelgoedwinkel die volledig ingericht is op basis van de formulehuisstijl.
Roelof van Gelder wint Libris Geschiedenis Prijs 2019
Dichter in de jungle beste historische boek van 2019. Roelof van Gelder ontvangt de Libris Geschiedenis Prijs 2019 voor zijn boek Dichter in de jungle. John Gabriel Stedman, 1744-1797. ‘Een boek dat’, aldus de jury, ‘meeslepend is geschreven en gedocumenteerd; dat de lezer meeneemt naar een tijd waarin de mensenrechten nog niet bestonden, ofschoon er wel degelijk medemenselijkheid was.’ Juryvoorzitter Sybrand Buma overhandigde de prijs voor het beste historische boek van 2019 op 27 oktober 2019 tijdens een speciale live-uitzending van radioprogramma OVT. Er dongen dit jaar 360 boeken mee naar de prijs. Aan de Libris Geschiedenis Prijs is een bedrag van 20.000 euro verbonden.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 13
Volgende pagina