Nieuws
Winnaars EK Passion Star 2019
Tijdens de EK Passion Party op 18 september zijn 3 ondernemers bekroond met de EK Passion Star voor hun uitzonderlijke passie en uitstekende prestaties in retail. Twee van de prijzen gingen naar Nederlandse ondernemers.
Euretco Fashion en Fashion Cloud gaan partnerschap aan
Een nieuw partnerschap voor Euretco Fashion: Euretco Fashion implementeert in de toekomst productgegevens van Fashion Cloud in haar nieuwe omnichannel-services. Beide bedrijven helpen samen merken en retailers hun online aanwezigheid te verbreden en zo de wholesale community in het algemeen te versterken.
Euretco en Stockbase gaan intensief samenwerken
Euretco Fashion is momenteel bezig om nieuwe omnichannel services voor haar leden te ontwikkelen, waaronder e-commerce toepassingen. Stockbase maakt onderdeel uit van deze propositie en wordt gezien als toegevoegde waarde voor de retailer.
Formido’s Breda, Maasdam én IJsselstein worden Hubo
De ondernemers van de Formido’s in Breda, Maasdam én IJsselstein hebben begin augustus 2019 hun handtekening gezet onder een samenwerking met DGN retail B.V., franchisegever van de formules Hubo, Multimate en Decorette. In totaal hebben nu 14 Formido’s gekozen voor Hubo.
Vier Euretco formules genomineerd
Er zijn maar liefst vier Euretco formules genomineerd voor de 'Beste winkelketen van Nederland 2019-2020' award, in de categorieën Bouwmarkten, Outdoor en Sport.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 11
Volgende pagina