Nieuws
DGN verdubbelt aantal webshops
DGN breidt deze week haar webshop uit. Het huidige totaal van 60 aangesloten Hubo en Multimate ondernemers met een webshop, schaalt in één klap op naar meer dan 120.
Euretco stopt met speelgoedformule Jase&Joy
Gezien het huidige economische klimaat en de diepe sporen die het coronavirus achterlaat binnen de retail branche, heeft Euretco moeten besluiten te stoppen met haar speelgoedformule Jase&Joy.
Euretco neemt Skandia over
Euretco, moederbedrijf van DGN retail, bekend van de franchiseformules Hubo en Multimate, heeft recent het merk Skandia overgenomen van THR uit Apeldoorn.
Decorette gaat naar Duitsland
De Decorette formule wordt in januari 2020, onder de naam HOMED, in de Duitse markt gelanceerd. Duitse ondernemers konden tijdens de EK Live beurs van 15 t/m 17 januari 2020 voor het eerst kennismaken met de formule.
WoMENspiration op SS Rotterdam: de koers uitzetten voor 2020
De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 14
Volgende pagina