Trends & News Euretco Fashion
Wat communiceer je digitaal?

Wij houden onze ogen open en geven je graag een aantal tips om te communiceren met jouw klanten via je website. Want dat je digitaal moet communiceren met je klanten, dat is een ding wat zeker is. Lees meer...

Art of Retail wordt verzet

In verband met alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de richtlijnen van het RIVM wordt Art of Retail verzet. Meer informatie volgt zodra er meer bekend is..

De trendberichten SS2020 zijn gereed

Ze bestaan uit 1 A4-tekst en zijn geschikt voor publicatie in regionale of plaatselijke bladen, voor bloggebruik, medewerkers presentaties enz. Euretco-leden kunnen de trendberichten aanvragen via euretcofashion@euretco.com

MI 23 maart 2020: wordt verzet

In verband met alle ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de richtlijnen van het RIVM wordt Marketing Insights verzet. Meer informatie volgt zodra er meer bekend is..

Showroom verhuisd naar Toren 1 WFC

Je vindt de showroom in Toren 1 op de 12e verdieping, ruimte 8. Je bent in het verkoopseizoen van harte welkom voor No One Else en in shape, groepsbijeenkomsten en presentaties.

Stylingtrends voor de lingerie FW2020

Mode is in beweging. Elk seizoen is er vernieuwing waar te nemen. Dit maakt het voor consumenten leuk om te winkelen. Wij maakten een hulpmiddel bij het inkoopseizoen en daarna...lees verder

Uw contactpersoon
Jill van Mourik

Jill is het eerste aanspreekpunt met betrekking tot events en marketing binnen Euretco Fashion

Functie Marketing Manager
Telefoon 31 33 253 27 29
Mobiel 31 651606326
E-mail j.vanmourik@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.