Trends bodyfashion

VARIATIE IS KEUZE In ons trendoverzicht worden vier modetrends omschreven en gevisualiseerd. Dit zijn categorieën waarvoor kan worden gekozen om op te nemen in het assortiment. Er kan ook worden gekozen voor bijvoorbeeld één trendbeeld om dit te vertalen in meerdere kleurgroepen. Bepalend voor het succes van inkoop en presentatie in de winkel is dat er duidelijke keuze in het aanbod zichtbaar is. Een bezoeker van jouw winkel die variatie ervaart in het assortiment zal dit als extra keuze ervaren. Zichtbare variatie is dus veel belangrijker dan de hoeveelheid die je aanbiedt.

Voor het najaar 2020 en winter 20/21 hebben wij alle trends in kaart gebracht. Ideaal voor het inkoopseizoen, maar ook daarna voor blogartikelen, voor pr in de regionale of plaatselijke krant of bijvoorbeeld training aan medewerkers. Ben je Euretco-lid, vraag dan het volledige trendoverzicht aan via euretcofashion@euretco.com.

Uw contactpersoon
Caroline Hafkamp

Caroline Hafkamp is uw eerste aanspreekpunt binnen Fashion.

Functie Managementassistent Fashion
Telefoon +31 (0)33 253 27 15
Mobiel +31 (0)6 5185 28 36
E-mail euretcofashion@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.

Zo sluit ik me aan bij In Shape
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.