Het verhaal van Marco Manzini

Marco Manzini is een sportief en toch zakelijk label voor de verzorgde, no-nonsense man. Ondernemers die Marco Manzini verkopen profiteren van onder meer regiobescherming en een uitgebreid marketingpakket met sterk en kwalitatief beeldmateriaal, point of sale materialen en brochures voor lokale en regionale promotie van het label.

Het label Marco Manzini is het resultaat van liefde voor Italiaans design en vakmanschap. Italiaanse mannen krijgen stijl en gevoel voor mode ingegoten met de paplepel. Marco Manzini combineert de casual no-nonsens mentaliteit van de Noord-Europese man met de Italiaanse elegantie die in stijl en pasvorm zo goed bij ons past.

Marco Marzini is een label met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding, waarin Italiaans vakmanschap en draagcomfort de belangrijkste kernwaarden zijn. Het label verkoopt zichzelf door de opvallend elegante, goed afgestemde en kleurrijke collectie. Daarnaast is de collectie voorzien van sterk en kwalitatief beeldmateriaal, point of sale materialen en brochures voor lokale en regionale promotie van het label.

Marco Manzini is gepositioneerd in het 'Actual Casual'-segment en is informeel. Sportief en toch zakelijk, voor de verzorgde no-nonsense man. Deze collectie wordt gekenmerkt door een comfortabele, maar toch modieuze pasvorm.

Uw contactpersoon
Jan Willem van der Loo
Functie Productmanager
Telefoon
Mobiel +31 (0)6 51 22 89 49
E-mail j.vanderloo@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.

Zo sluit ik me aan bij Marco Manzini
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.