Het verhaal van Marco Manzini

Marco Manzini is een sportief en toch zakelijk label voor de verzorgde, no-nonsense man. Ondernemers die Marco Manzini verkopen profiteren van onder meer regiobescherming en een uitgebreid marketingpakket met sterk en kwalitatief beeldmateriaal, point of sale materialen en brochures voor lokale en regionale promotie van het label.

Het label Marco Manzini is het resultaat van liefde voor Italiaans design en vakmanschap. Italiaanse mannen krijgen stijl en gevoel voor mode ingegoten met de paplepel. Marco Manzini combineert de casual no-nonsens mentaliteit van de Noord-Europese man met de Italiaanse elegantie die in stijl en pasvorm zo goed bij ons past.

Marco Marzini is een label met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding, waarin Italiaans vakmanschap en draagcomfort de belangrijkste kernwaarden zijn. Het label verkoopt zichzelf door de opvallend elegante, goed afgestemde en kleurrijke collectie. Daarnaast is de collectie voorzien van sterk en kwalitatief beeldmateriaal, point of sale materialen en brochures voor lokale en regionale promotie van het label.

Marco Manzini is gepositioneerd in het 'Actual Casual'-segment en is informeel. Sportief en toch zakelijk, voor de verzorgde no-nonsense man. Deze collectie wordt gekenmerkt door een comfortabele, maar toch modieuze pasvorm.

Uw contactpersoon
Jan Willem van der Loo
Functie Productmanager
Telefoon
Mobiel +31 (0)6 51 22 89 49
E-mail j.vanderloo@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

Euretco en Modefabriek sluiten zich aan als event partners bij de door Fashion Cloud georganiseerde ​Digital Fashion Week, die 28-30 juli plaatsvindt. Het digitale beursconcept geeft mode-ondernemers de mogelijkheid gedurende drie dagen een overzicht te krijgen van nieuwe collecties van merken en inspiratie op te doen.

Zo sluit ik me aan bij Marco Manzini
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.